XINDA Kampiranje na Prostem Pohodništvo Plezanje Polovico Telesa Pasu Podporo Varnostnim Pasom Plezanje drevo Pas iz Zraka Športne Opreme

r174374

Nov izdelek

€80.40 €53.06

Blagovne znamke: XINDA Kodo : XD-A9519 Ime: Halfbody varnostni pas Barva: črna modra oranžna Neto teža: 1400g Pasu Velikost: 70-130 cm Stegno velikost: 50-65 cm Material: Poliester Certificiranje : CE Multi-funkcijske: plezanje širi jamarska reševalna naraščajočem usposabljanje, delo na višini...Korist!Visoke trdnosti iz poliestra materiala,Svetlobe in odporne na obrabo.Več barv na voljo. Značilnosti: XINDA Drevo Plezalni pasovi zagotavljajo udobno in varno sredstvo za pritrditev za plezalce in garanti (ščitnike) za širjenje vpliva padli na pas in noge, izogibanje vse se je osredotočila na pasu in se poškodoval.Ta polovica telesa pas vsebuje pas, noge zanke, in dodatni pritrdilni sistem v sprednji del pasu, z waistband da je primarna sila, ki nosijo del.Sedež zank za varnostni pasovi se lahko prilagodi za ustrezno velikost, udobno pritrjena na kosti kolka, in vpliv plezalec je padec je razširil po vsej medenice, zaradi česar je udoben sedež, ko padajoče.Ramena, boke, noge blazine razširjen in se zgosti, zelo udobna, primerna za dolge ure dela.Nosilna pasu v sprednji del pasu je več, zaradi česar enostavno prilagodite položaj in držo v zraku.

  • Noge prstan velikost: 50 cm-65 cm
  • Material: Poliester okrepitev žice
  • Girdle velikost: 70 cm-100 cm
  • Vrsta: Pasovi
  • Blagovna Znamka: xinda
  • barve: Črna,Oranžna,Modra
  • Teža: 1400g

Oznake: pas xinda, sr2ez, turško raki, ledeni stud, zunanji plezalne dereze, ženski krpljami, pohodništvo dodatki za otroke, solo vzpon, gorsko plezanje orodje, moški plezanje.

Mnenja in ocene

Esmer Bobba75
2020-12-15
5/5
Seems fine comparing stock and original, workmanship and materials look for firm and safe (but I wanted Mark I I do not have the experience) Yours
Kravchenkogalina1978
2020-12-30
5/5
Excellent! Raw material of high quality, perfect workmanship, perfect size. Exceeded my expectations. My reference was the equipment Petzl, now will pass to be Xinda.

Pripomočki