MS Atopijski Losjon IDP-intenzivno hidracijo, non-draži mazanje, telesa, obraza, dušenje kože, srbečica in pekoč občutek, 400 ml

r172071

Nov izdelek

€22.95 €21.11

Tekočine, emulzije, izdelane posebej za atopijski za nego kože.

Navedeno v telo hidratacija Suho in občutljivo kožo , Kot tudi v spremenjeni kože, luščenje in v vseh situacijah, kjer ne-draži mazanje je potrebno, kot je koža z atopiform trend, ictiosiform, psoriasiform.

Je zasnovan tako, da Hidrat v globino kože, telesa, normalizacijo njegovo podaljšanje in obnovitev ovira funkciji povrhnjice.

Razen za drugo označbo, nanesite majhno količino izdelka, po možnosti po kopeli ali prhanju, Mehko masažo, Dokler se ne popolnoma vpije.Izrazila aplikacije, tako da večkrat, kadar je to potrebno.Lahko se uporablja v redno higieno do trikrat na dan.

Zelo pomembno: Atopijski Losjon vsebuje sledilnega element, ki vam pomaga pri uporabi izdelka Bela plast na koži .Ta film vam omogoča, da vidite, če vam jo uporabiti in če masaža intenzivnost, ko uporablja pravega.Popravilo izdelka ter brez vidnih pomanjkljivosti in izvajanju nežno masažo, dokler se ne belilo sloj izgine.Učinkovitost izdelka, nato močno izboljša.

Zagotavlja potrebno mazanje in hidracijo kože s Xerosis, luskasta koža, atopia In na splošno v vseh situacijah, ki zahtevajo Intenzivno hidracijo.

Zaradi svoje vsebine v orehov palme babassu, karitejevo maslo in oljčno olje, odpravlja hrapavost in suhega Olajševalne kože, srbečica in pekoč občutek , ki Zagotavlja kožo z satenast sijaj in veliko svetilnosti.

AQUA, BUTIROSPERMUM PARKII MASLO, CETEARYL ALCOHOL, ORBIGNYA OLEIFERA SEMENA, OLJA, HIDROGENIRANI ETILHEKSIL OLIVATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, GLYCERIN, CETEARYL PŠENIČNE SLAME GLIKOZIDI, HIDROGENIRANI, OLJČNO OLJE neumiljive, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, LAURETH-9, GLYCYRRHETINIC KISLINE, PHENETHYL ALKOHOLA, CAPRYLYL GLIKOL, XANTHAM GUMI, PARFUM, LIMONEN, GERANIOL, LINALOOL, CI - TRONELLOL, CITRAL, JANEŽ ALKOHOLA, BUTHYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, BENZIL ALKOHOL, ALPHAISOMETHYL IONONE.

Format: 400 ml tipe Kože: za Suho kožo, občutljivo kožo Uporaba: za Nego Kože Indikacije: Telesa, obraza, vlažilci

  • Poreklo: AU(Izvora)
  • Uporaba: Telo
  • Funkcija: Vlažilni
  • Postavka Vrsta: Smetana
  • Spol: Unisex
  • Blagovna Znamka: IDP Dermocosmetics
  • Država/Regija Proizvodnji: Španija

Oznake: korenje crema, kremo zlata, v mjanmaru, v libanonu, omin, coolpad telefon, vosek crema, boot caterpillar, KRALJ GOLOB, svetlobna telesa losjon victoria secret.

Mnenja in ocene

Far72rad
2020-12-23
5/5
I'm very surprised, I won this product at freebies for just a penny and it came to me in just one day, the product is very good

Pripomočki