25-30 g/15-25 CM Dekorativni Konzervirane Cvetje Fantasy Travo,Resnično Naravno Sušene Večno Kitajski Alpske Rush Šopek DIY Za Dom

r171916

Nov izdelek

€10.57 €8.99

>>> Bodite pozorni na prikaz velikosti elementa, jasno,Prosimo, da ne uporabite svojo domišljijo za merjenje velikosti teh postavk, Če je velikost problem,potem nam negativno mnenje, Te vrste gostov nismo več sodelovanja, upam, da boste lahko razumevanje!

>>> Pakiranje:25-30 g/veliko,Dolžina:Približno 15-25 CM

>>> Barva: Kot slika,ker zaslona je drugačna za vse,tako da bo imel malo barvno razliko,Da pripadajo normalno, da Se Rumeni cvet core bo nekaj kapljic,hvala za vaše razumevanje!

>>> Če imate kakršna koli težava, ko boste dobili blaga,prosimo, kontaktirajte me v pravočasno,bomo poskušali naše najboljše, da slove to ,Prosimo, ne dajejo v slabo pregled, tako mimogrede,Hvala vam!

plačilo

Plačevanje Prek Rockeriada.si Depozitni.(to je bolje, da plačate s kreditno kartico

Depozitni)Rockeriada.si Depozitni ki je vodilni tretjih oseb online plačila

platforma iz alibaba Group.Depozitni omogoča varno, da plača na spletu

brez da bi izpostavljali svoje podatke o kreditni kartici.lahko spremljate tudi dostavo vašega naročila in plačila, samo sprosti, da dobavitelj po tem, ko boste potrdili, da ste prejeli sklep.

Kako plačati s drug način plačila, prosimo, da najdejo ta povezava za podrobnosti

http://help.Rockeriada.si/payment_method.html

Povratne informacije

Mi vam bo dala pozitivne povratne informacije po prevod dokončan , ga bodo cenili, če bi lahko naredil isto, da nas, pa tudi, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve.Prosim, ne pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije, neposredno, brez stika z nami, še enkrat Hvala za obisk naše trgovine, želim vam prijetno nakupovalno izkušnjo!

politika vračanja

1. Zavedamo se, da je težko za nakup preko Interneta,in res želim, da bi bili zadovoljni z nakupom .za izognili nesporazumom ,se najprej obrnite na nas, če imate kakršna koli vprašanja, preden pritisnete "kupi zdaj" ali ponudbo.

2. Če ugotovite, obstaja kakršen koli problem, ko imaš element,se obrnite na nas z napako fotografije v 3days ,se bomo potrudili rešiti vprašanje za vas .othervise ne sprejemamo vse za vračilo.Hvala vam za vaše razumevanje.

3. Sprejemamo vračilo ali Vrniti, če je to naša krivda, toda element, ki mora začeti nazaj v 3days, ko ste prejeli to,vse se vrnete elemente bi bilo treba v prvotno stanje

4.Za exchange/Vrnitev izdelkov, kupec je odgovoren za vrnitev stroškov, bomo povračilo takoj po tem, ko smo dobili vrnitvi predmeta.

paket

paket je krog z mehurček film, da bi se izognili pokvarilo na način,in Dal v škatli.

Nudimo Freeshipping samo po navadni pošti s Kitajsko Post

  • Skupna dolžina: približno 15-25 cm
  • Blagovna Znamka: NYAConfetti
  • Številka Modela: /
  • Priložnosti: Poroka
  • Slog: Cvet
  • uporabljajo: dekorativne ,okras ,DIY ste kartico ali darilni škatli.
  • Material: Sanje star
  • Kakovost Razred: A
  • Cvet Slog: Cvetna Glava
  • Vrste: Prikaz Cvet
  • Prodajne količine: 25-30 g/Snop
  • Razvrstitev: Posušeno Cvetje
  • Vrsta: Dekorativne Rože & Venci, Rose

Oznake: dekor travo, dri cvet, thuja posušen cvet, artifici cvet, skp alpske, rush tshirt, trava, posušene naravno cvetje konzervirane oranžna, izhaja konzervirane cvetje, konzervirane topiary rastlin.

Pripomočki