2 x B50K 50K Linearno Zmanjšuje Dvojno Banda Potenciometer 40 Korak 25 mm Knurled Gred

r171065

Nov izdelek

€6.55

2 x B50K 50K Linearno Zmanjšuje Dvojno Banda Potenciometer 40 Korak 25 mm Knurled Gred

Specifikacija Očala: .Knurled Gred s 40 korakov, Dual-Banda, Navpično PC Gori Terminalov . 50K Ohm Linearno Zmanjšuje Dimenzije:

. Telo Velikost: 21 x 23 mm .Gred Premer: 6 mm

. Valovna Dolžina: 25 mm (niti vključeni) .Skupna Višina: 40 mm .Razmik med 2 PCB: 5 mm Količina: 2

Del Št.: #105.1303 Plačilo & Pogoji

- Smo le sprejeti plačilo prek v tem času pričakujemo, da se bo plačilo se lahko izvede v roku 7 dni po nakupu, kontaktirajte nas, če potrebujete razširiti.

- Smo samo ladjo po plačilu se zbrišejo, če plačilo ni neposredno plačilo, prosimo, dovolite do 7 dni, preden je očiščeno.

Dostava In Reklamacije

- Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali ladijskega stroškov.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb ali nakupu.

- Carinske pristojbine se običajno zaračuna ladjar ali zbrani, ko izberete element gor.Ti stroški se ne dodatne stroške dostave.

- Dobavni čas se lahko spreminja zaradi nekaterih razlogov, kot so številke letalskih družb za vašo državo in hitrost obdelave carinskih in post office, povzetek dostave rokih, so naslednji: - nudimo brezplačno e-pošta poštni letalom v Združenih državah amerike, sledenje vključeni.

- Za druge države, bomo ladja s pomočjo Kitajske Pošti ali Hong Kong Post registriranih letalom, smo edini strošek $2 za registrirane storitev, in se obračuna le enkrat, in za več predmetov, se obrnite na nas za posodobljeno račun z zmanjšano dostava brezplačno, če kupite več predmetov.Prosimo, bodite obveščeni, online sledenje za registrirane mednarodne letalom morda ni na voljo v vaši državi, vas prosimo, preverite pri vaši lokalni pošti za podrobnosti.

- Azija: 7-15 delovnih dni - Združene države amerike: 10-15 delovnih dni - v Večini Evropskih Držav: 10 do 20 delovnih dni - Južna Amerika in Afrika: 15-25 delovnih dni

- Vse plačane naročila, bo poslana v roku 1 delovnih dni, če ste izbrali registriranih storitev, registrirane/številko za sledenje bodo dodal, da se, ko smo jih dobili iz post office, lahko stranke najdejo jih v vaš nakup zgodovina.Prosimo, upoštevajte, morda ne boste mogli dobiti neposredno sledenje posledica , pa lahko obiščete spletno stran poštni urad v vaši državi ali pošljete številko.

- Vrne so sprejemljivi, jih lahko vrnete koli izdelek v roku 14 dni od prejema za vračilo ali zamenjavo tega izdelka.Prosimo, kontaktirajte nas za referrence številko, če se želite vrniti izdelek.Prosimo opazite, da so kupci, ki so odgovorni za poštnino, ki se vračajo, predmeti vrnejo, morajo biti v svoje prvotno stanje, ki vključuje tudi oznake, in vsa embalaža, in mi bomo samo poslali zamenjave ali povračila, ko bomo prejeli vrnjenega artikla.

- Bomo preizkusili vse postavke, da poskrbite, da so si v dobrem stanju, preden odpremo, in jih bomo lahko pakirajo previdno, da se izognete poškodbam v tranzitu.Vendar pa bomo lahko polno odgovoren za DOA(Pokvarjena Ob Prihodu) predmete, se prosimo obrnite na nas, če ste prejeli poškodovan element, vam bomo poslali še enega za prosti vprašanje, ali polno nadomestilo v skladu s svojo odločitev.Kontakt & Povratne informacije, - svetujemo strankam, da nas kontaktirate preko sporočilo neposredno, kot smo morda ne preverite našo e-pošto takoj, vsa vprašanja bodo odgovorili v roku 12 ur v delovne dni, in bomo poskušali najbolje, da se odgovori v roku 24 ur v paketu.

- Mi bomo zapustili pozitivnih povratnih informacij za kupce čim plačilu, in mi bi bili zelo cenijo, če lahko pustite nam svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic po tem, ko ste prejeli vaše predmete, dobre povratne informacije in ocene so zelo koristne za naše kariere.

- Prosimo vas, da nas kontaktirate takoj, če niste zadovoljni z našimi izdelki ali storitve pred odhodom negativne povratne informacije, bomo poskušali najbolje, da sodelujejo.

Powered by

Za brezplačno objavo orodje.Seznam elementov hitro in enostavno in upravljate aktivne elemente.

Oznake: dvojno potenciometer, 50k ohm potenciometer, potenciometer multi, 50k dvojno potenciometer, potenciometer dvojno gred 25 mm, b10k, odporne potenciometer, potentiomet, adruino potenciometer, 50k linearni potenciometer.

Pripomočki