DC-DC avto, prenosnik, mobilni napajanje 10-32V do 12-35V nastavljiv 150W povečanje modul

r170855

Nov izdelek

€3.94

\\\\

\\\\

Spoštovani učenci, učitelji, trgovci, tovarne, elektronika navdušence, dobrodošli v naši trgovini za nakup Pi, Pi, Prosimo, obrnite na službo za ceno, hvala vam za vašo podporo.

\\\\

\\\\

Ugotovitev: izhodna moč tega modula je, ne samo, da vplivajo na nosilnost modula sama, ampak vplivajo tudi različni dejavniki, kot so front-end napajanje in zadaj-end load; naslednji podatki so na rezultate, izmerjene s profesionalno opremo in ne upošteva drugih dejavnikov.

\\\\

Modul parametrov

\\\\

Modul narave: neizolirane povečanje modul

\\\\

Modul velikost: dolžina: 65 MM* višina 23 MM* (širina 56.5 MM, vključno s hladilno telo)

\\\\

vnosni način: V+ input pozitiven, V - vhod negativne

\\ metodo: OUT+ izhod pozitivno, OUT - izhod negativne

\\\\

Ožičenje : Brezplačno spajkanje, terminal

\\\\

Vhodna napetost: 10 -32 V

\\\\

Izhodni tok: 6A(MAKS.)

\\\\

Vhodni tok: 10A(MAX) (prosimo, krepitev odvajanje toplote, če presega 10A)

\\\\

Izhodna Moč: Naravno hlajenje 100W (MAKS.), plus fan 150W (MAKS.)

\\\\

Enostavno pogon 65W prenosnik 90W vključno dual core

\\\\

Uporabite 12V baterija z rednim 19V 3.42 A laptop modul temperatura je približno 45 stopinj

\\\\

Učinkovitost konverzije: 94% (merjeno na 16V vnosa in 19V 2,5 A izhod) (samo za referenco)

\\\\

Delovna temperatura: industrijski razred (od -40°C do +85°C) (temperatura okolja presega 40°C, prosimo, zmanjša moč uporabiti ali dodati fan)

\\\\

Polni obremenitvi dviga temperature: 45

\\\\

\\\\

No-trenutne obremenitve: Tipična 25mA

\\\\

Področje uporabe

\\\\

1).DIY izhodno nastavljiv avto napajanje, morate le, če želite povezati mobilno 12V napajanje na vhodno in izhodno napetost lahko prilagodi prosto (14-35V), vendar je izhodna napetost ne more biti manjša od vhodne napetosti.

\\\\

2).Univerzalni avto prenosni računalnik napajanje.Vhod je priključen na 12V napajanje in izhodne je prilagojen napetosti v vaš zvezek za delo.

\\\\

3).Moč vaše elektronske opreme , tako dolgo, Kot je napetost, ki je prilagojen napetosti, ki jih potrebujete, in trenutno ne presega nazivni tok, da lahko deluje normalno.

\\\\

4).Pre-sistem za napajanje, Ko delate na projektu, ko je vhod 10-18V, in sistemsko ploščo potrebuje napajanja o 24V in njegovo moč, je zelo velika, moč navadnih DC-DC modul je premajhna, potem lahko izberete naš modul se bo vaša dobra izbira, lahko delate neposredno na stroju brez napak, in enostavno doseči visoke učinkovitosti in high-power boost.

\\\\

\\\\

1. O dostavi:, kot so ponedeljka do sobote 16:00 plačati, preden (model , Bomo poskušali naši moči, da pošlje blago na isti dan, če smo naleteli na zalogi ali druge posebne okoliščine, kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.Nedelja z Nacionalnimi predpisi, ne ladje med prazniki , lahko Pa sprejema naročil!

\\\\

\\\\

2. O prejemanju : Bomo strogo pregled in paket pred odpremo , Vendar pa bo nezadovoljive razmere, Tako da, ko boste prejeli paket, Se prepričajte, da skrbno preverite pred kurirja , Znak za po, ki potrjuje, da ni nobenih težav.Če obstaja kakršen koli problem, prosimo, zavrne ali pa zahteva dostave osebja za izdajo pisno pojasnilo in službo za stranke.Ko se prijavite za sprejem, boste predpostavimo, da je vaša parcela je bila potrjena količina je pravilno, in je blago nepoškodovano .

\\\\

3. O napovedi : Po prejemu blaga, prosimo, da preizkusite in se prepričajte, da je pravilno, pred varjenjem.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da jih postavlja v roku 7 dni od prejema blaga, in ne bomo več shajati kot čas, ki je, hvala vam!Komponente, ki jih potrebujete, da se vrne in izmenjujejo ne smejo vplivati na sekundarno prodajno Di, in nožice, ki ne sme biti vgrajena, stisnemo, deformirana ali umazana.Ničesar, kar vpliva na sekundarni prodaji, ali je kakovost problem ali zamenjavo, ni dovoljena!Ker smo se zanimajo tudi za proizvajalce, da se vrnete!Proizvajalci, ki vplivajo na sekundarni prodaje ne bo sprejel vrne!Hvala za razumevanje

\\\\

\\\\

4 .o tem, da je izdelek : Naš izdelek garancije.Original Verodostojno , Fizično samem!

\\

\\ 5. O računu: Da Ne glede na znesek lahko odprete lase vozovnice .

\\ 0000000 00 Dears , potrdila , Žig , enako Se lahko povrne! 000000000

\\ 000000000 ( Nasveti: Spoštovani!Če potrebujete račun, se, Prosimo, obrnite na storitve za stranke , In poslali račun, enota za osebje storitve za stranke; Ali opomba račun enote, In službo za stranke; da ne povzroči nepotrebne težave, da obe stranki zaradi manjkajočih ali napačnih računov, zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

\\\\

6.utc ne poziv : Če službe ne obstaja, lahko neposredno fotografiranje za otroka in bomo to ladjo, da vas v času.

\\\\

\\\\

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Združljiv Znamko/Model: NOBEN
  • Blagovna Znamka: YOUYUANFA
  • Številka Modela: Univerzalni

Oznake: arduino, modul, 220v baterije, xl4016, baterija mrežo kravato inverter, mreža invertor, 230v baterije, invertor sončne, Odbor, invertnim sončne.

Mnenja in ocene

Lariks1979
2020-09-27
3/5
The Seller didn't send the item.Now the price together with the shipping costs is ten times higher,so now there is no possibility to buy again.

Pripomočki