KG KG eno jedro kabel FC/UPC kabel 3 jeklene žice 50 M/100 M/150 M/200M/300M/400M/500M Metrov FTTH Vlakna, Optična skakalec kika

r170309

Nov izdelek

€22.85

Opomba: Če se teža blaga, ki so več kot 2 kg, bomo uporabili UPS,DHL in drugih express.Prosimo za razumevanje.

Pošiljko In Plačilo:

1. Bomo pošiljajo parcelo v 1-3 dneh po tem, ko ste izvedli plačilo.

In naslednje načine plačila so sprejeli Rockeriada.si: Kreditne kartice, TT, Western Union in Qiwi denarnice.

2. Je pošiljka brezplačna dostava preko Kitajske post air mail, če je paket teža je več kot 2 kg ali skupna cena je več kot 120 dolarjev, bomo uporabili EMS,DHL,UPS ipd ali ladje z dvema parcele ali več parcel po zračni pošti.

3. Navodilo:na težo in velikost, ki smo označena v paketu podrobnosti ni dejansko težo in velikost blaga, če želite vedeti, dejansko težo in velikost, morate le, da nas kontaktirate.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.Izdelki, embalaža se ob upoštevanju vseh sprememb, brez dodatnega obvestila.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Navodila:čas dostave je odvisen od kupca carinjenje čas ali višje Sile.Če kupec ne dobi blaga v dolgo časa, upamo, da kupec lahko obrnite na carinskih ali lokalni pošti, z namenom, da se blago takoj.

7. Dostavo metode:

O Carinski:

1. Da bi zagotovili, boste prejeli vaše naročilo brez ali nižje uvozne dajatve, bomo ugotovi kot "Darilo" z nižjo vrednost, ki ne odražajo skupno ceno, ki jo plača ali tržne vrednosti izdelkom in ne veljajo za države z različnih tarifnih predpisov.

2. Ali lahko pustite sporočilo, da nam poveste, koliko bi morali, da carinska deklaracija.Veseli smo, slediti vaš navodila.

3. Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.

4. Dobavitelji niso odgovorni za zamude zaradi carinsko službo v svoji državi.

5. Dodatnih stroškov ali zamud se lahko pojavijo med mednarodno trgovino.Smo iskreno upam, da ne uporabljate dodatne uvozne stroške ali carinjenje zamude kot razlog za zahtevo vračila ali šolanja negativne povratne informacije.

Vrnitev:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Bomo povrnili celotno zmagovalno ponudbo amout, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Rockeriada.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Mi ne popravi ali zamenja predmete z veljavnosti garancije.

5.Sprejmemo samo predmeti, ki jih je treba vrniti, če je element cene več kot 50 dolarjev ( Prosimo, pozorno preberite pred naročilu)

6. Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Rockeriada.si!

Povratne informacije :

1. Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

2. Če ste zadovoljni z našimi elemente, prosim, pustite pozitivne povratne informacije za nas.Mi bo pustil pozitivne povratne informacije, da vam kasneje.

3. Kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Obravnavali smo ga rešiti vse težave v najkrajšem možnem času.

Mi dela 6 Dni na teden, ob 9:00 - 18:30 ponedeljek - sobota Pekingu Čas.

  • Dolžina Kabla: 50 M/100 M/150 M/200M/300M/400M/500M
  • Paket: Da,
  • Tip Kabla: Simplex
  • Fiber Jedro: Singemode
  • Izdelkov Stanje: Park
  • Številka Modela: single-mode
  • Priključek A: FC/UPC
  • Uporaba: Za Ourdoor
  • Priključek(s) B: FC/UPC
  • Vrsta: Dada Prenos Kabel

Oznake: peltier eno jedro, svjetlovodni, ql3x, 3 pin kika, jeklo kabel 3m, lc kika, ftth orodje, optična kika, kabel spusti vlaken, i210.

Pripomočki