LED Projektor Svetlobe LED Star Noč Svetlobe LED Projektor Lahka Glasba Zvezdnato Vodni Val Projektor Lahka Spalna Postelji Svetilko D30

r169020

Nov izdelek

€33.97 €23.44

LED Star Noč Lahka Glasba Zvezdnato Vodni Val Projektor z 21 Razsvetljavo Načini Bluetooth Predvajalnik Glasbe Daljinski upravljalnik Časovnik USB Powered Zvok-Vključi Zvezda Morja Projektor za Darila Dekor Stranka Rojstni dan, Poroko

Opis:

Značilnosti:

* 21 barv dinamično projekcije: Pet standardnih barvah, so rdeče vodni val, modro vodo valov, zelena vodni val,bele vode val in zelena laserska točka,vsaka v dveh barvah, lahko mešajo in vsaki dve vodni val barve, prav tako je mogoče mešati z zeleno lasersko točke, tako da lahko dobite kot najbolj 21 barv.Različne barve v kombinaciji z dinamično noč projekcija različnih hitrostih, ustvarja sproščeno, romantično, barvit prostor za projekcijo vzdušje, pokazati vam krasen zvezdnato svetlobe.

* Remote Control & Glasbenih: Z daljinskim upravljalnikom(Uporaba 2XAAA baterije-niso vključeni), ni treba skrbeti za vstajanje iz postelje ali kavč, da vključite ali izključite nočni svetlobi, oddaljene lahko tudi nadzor nad projektor svetlobe, pisane Luči, prilagodite svetlost, prosto vklop/izklop svetilke, spremenite osvetlitev način, glasbo, pesmi, časovnik.Najnovejše zvok-vključi utripanja način omogoča projekcijo spreminja barvo glede na glasbeni utrip ali ploskanje z rokami, ki nastanejo v zvezdnato projekcija.

* Bluetooth zvočniki & števci: lahko izberete vaše najljubše glasbe preko Bluetooth ali USB.Visoke kakovosti glasbe in zvezdnato projekcije ustvariti romantično in pomirjujoče vzdušje v noč.Časovnik, možnost je energetsko bolj učinkovita, lahko prav tako odda vso noč svetlobe.

* Avtomatsko kontrolo timer: zvezda projektor luči dynamic meglica vgrajen 1H, 2H, auto-off timer, noč svetlobni projektor luči se samodejno izklopi po prednastavljenem času.In seveda, samosprožilec, lahko prekličete tako, da ostanejo dolgo v noč.

* Darila Za Družina in Otrok: Star projektor noč, svetloba je primerna za rojstni dan, na zabavo, Poroko, Soba dekor, otroški dan, Božič, Obletnice, darila, To ustvari čudovito in zvezdnato vzdušje pomoč otrokom, spodbujati njihovo radovednost, domišljijo, ustvarjalnost.Tudi Perfects za notranjo dekoracijo, kot ocean val projektor, romantično razpoloženje svetlobo, nočno svetilko, in ob postelji svetilko.

* Glasba Zvezdnato Noč Svetlobni Projektor: Zvezdnato noč svetlobe lahko projekt realno zvezdnato noč na stene in strop, ustvariti dobro spalno okolje za dojenčke, ki prikazuje nepozabno noč za vašo družino ali prijatelji.

Specifikacija:

Barva: Črna

Material: Plastika

Napetost: 5 V

Električno napajanje: USB

Moč: 6W

Funkcije: LED Projektor svetlobe, Glasbe, Zvočniki, Bluetooth, Daljinski upravljalnik

Odtenek Material: Plastika

Zatemniti ali ne: Zatemniti

LED Luči, barve: Rdeča/Zelena/Modra/Bela

Svetlobni učinki: 21 svetlobne učinke

Moči daljinski upravljalnik: 2XAAA Baterije(Niso vključene)

Velikost: 13.5*13.5* * 10 cm / 5.25*5.25*3.94 palčni

Paket vključuje:

1X LED Projekcija Svetlobe

1X Daljinski upravljalnik(Baterije niso vključene)

1X USB Kabel

1X Uporabniški Priročnik

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Rockeriada.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Rockeriada.si!

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

  • Certificiranje: CCC
  • Vrsta: projektor
  • Številka Modela: 770613
  • Blagovna Znamka: BR SVETLOBE
  • Je Baterije Potrebno: Da,
  • Telo Material: ABS
  • Napetost: 5V
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta Baterije: AAA
  • Postavka Vrsta: nočne luči
  • Proizvodnja Električne Energije: Stikalo
  • Uporaba: Počitnice
  • Vir Napajanja: DC
  • Vir Svetlobe: LED Žarnice
  • Oblika: KROG
  • Je Pametno Napravo: Da,
  • Je Svetil Vključeni: Da,
  • Moč: 0-5W
  • Je Na Baterije, Vključene: No

Oznake: aqara stikalo, projektor star, svetlo nebo projektor, bwart, naloga luči, lučka led, mini projektor, 3d zmaj lučka, galaxi projektor, led.

Mnenja in ocene

Nelya Tan
2021-01-14
5/5
All compatible with description, głośniczek Tez is fine, recommended!
Pretty Little Feet
2021-01-13
5/5
Vivid colors. Speaker as the equipment for this price is OK. Shipment realized very quickly. All according to the description. Recommend salesman and equipment.

Pripomočki