Čisti pisane design-1 Za Nintend Stikalo konzolo in krmilnik nalepke Za Nintend Stikalo Kože, Nalepke, Vinilne Nalepke, -

r168583

Nov izdelek

€6.55 €5.57

Smo strokovni proizvajalec nalepke.Obstaja veliko modelov in slik, med katerimi lahko izbirate.Če potrebujete več slik za sklic in debelo, prosimo, pošljite mi sporočilo!pišite mi,tks sem lahko poslali našo spletno povezavo, da se odločite.!!!Da bi to nalepko za youself ali nekaj tistega, ki ga konw.Dropship Storitev: da Bi to nalepko za vaše stranke.Lahko nudimo dropship storitev profesionalno.Ladja je za vaše stranke brez naši trgovini logotip in račun.Opis Izdelka: 100% Čisto Nov.Modni slog, barve kože, nalepke za N intento stikalo Enostaven za uporabo in palico.Enostavno odstraniti v celoti.Visoko kakovost, odstranljivo lepilo podprta vinil.Zaščitite vašo konzolo in upravljavec pred prahom in praskami.Okrasite & proslavi vašo konzolo in krmilnik izbira Veliko darilo za prijatelje, za Združljivost Za N intento stikalo Paketu: 1set ni ntendo stikalo konzole nalepka Ne vključuje Konzolo in Krmilnik Izdelek Posebne Storitve: Mi Oblikovanje po Meri, dobrodošli, da ponudijo svojo sliko z velik in dovolj jasen.Mešanje barv, Padec Ladijskega prometa in veletrgovci, ki so podprte.Izdelek fotografij brez vodni žig bo na voljo, če potrebujete navodila za njeno uporabo: korak 1:Umijte si roke in očistite vaš krmilnik 2. korak:Odstranite gumb deli iz kože.(Lahko z nohtom ali kaj drugega namesto) korak 3:Lepljenje na vaš krmilnik gumb in vašo konzolo bodite previdni.In nato uporabite sušilnik za lase, da rahlo segrevanja In uporabo trdi kartico na squeeze ga .Počakajte aout 3 ure preden jo uporabite, mora biti boljši.Lahko ponovite operacijo manyl krat,Če je viskoznost zmanjša, uporabite sušilnik za lase, da se zmehča, Jo lahko obnovite.Navodila za njeno uporabo: korak 1:Umijte si roke in očistite vaš krmilnik 2. korak:Odstranite gumb deli iz kože.(Lahko z nohtom ali kaj drugega namesto) korak 3:Lepljenje na vaš krmilnik gumb in vašo konzolo bodite previdni.In nato uporabite sušilnik za lase, da rahlo segrevanja In uporabo trdi kartico na squeeze ga .Počakajte aout 3 ure preden jo uporabite, mora biti boljši.Lahko ponovite operacijo manyl krat,Če je viskoznost zmanjša, uporabite sušilnik za lase, da se zmehča, Jo lahko obnovite.Dostava: 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

  • Z Bluetooth: No
  • Blagovna Znamka: decalgirl
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • S USB: No
  • Številka Modela: Za stikalo
  • Nintendo Model: NINTENDO STIKALO
  • Združljiv Znamko/Model: Nintendo

Oznake: nintendo stikalo sticket, nintendos stikalo kože, mario, kožo stikalo, consol nintendo stikalo, živali gozda stikalo, anime nintendo stikalo kože, nintwndo stikalo controles, nintend stikalo za vinil, primeru nintendo stikalo, nintendo stikalo za usmerjanje.

Pripomočki