2020 Otroci Šotor Notranja Zunanja Igrajo Hiši Prenosni Princesa Grad Otroška Igra Šotor Za Otroke Rojstni dan Božično Darilo 130x90cm

r16823

Nov izdelek

€18.95 €12.89

2020 Otroci Šotor Notranja Zunanja Igrajo Hiši Prenosni Princesa Grad Otroška Igra Šotor za Otroke Rojstni dan Božično Darilo

Bullet Točk: 1、Veselje Storitev: multi-barvne otrok šotor bo vaš otrok na prvi pogled.V ta igrača šotor, vaš otrok lahko igrajo za nekaj ur sam, kar mu daje nekaj časa, da se sprostite.

2、Fine Obrti: bleščeče barve šotor dal vaš otrok ustvarjalno domišljijo!Naj jih preberejo, razmislijo in se igral z otroki.

3、Enostaven za Čiščenje: šotor je enostaven za montažo in čist, je hitro namestiti, in je enostaven za podporo.Je lahek, in da ima prenosno torbico, zadrgo, ko je ne potrebujete.

4、Premium Kakovost: trmast nogavica jedro fiberglass palice šotora zagotavlja njeno stabilnost.Raztrganine-up-odpornih tkanine, to je visoke kakovosti.Okna in vrata zagotoviti notranje prezračevanje in omogočajo staršem, da obiščejo le občasno.

5、Široko Uporabo: šotor je primeren za vse priložnosti, pa naj bo to otrok, je šotor, ki se lahko uporabljajo doma ali na prostem.

Veselje Storitev: multi-barvne otrok šotor bo vaš otrok na prvi pogled.V ta igrača šotor, vaš otrok lahko igrajo za nekaj ur sam, kar mu daje nekaj časa, da se sprostite.

Lep Obrti: bleščeče barve šotor dal vaš otrok ustvarjalno domišljijo!Naj jih preberejo, razmislijo in se igral z otroki.

Enostavno Čiščenje: šotor je enostaven za montažo in čist, je hitro namestiti, in je enostaven za podporo.Je lahek, in da ima prenosno torbico, zadrgo, ko je ne potrebujete.

Premium Kakovost: trmast nogavica jedro fiberglass palice šotora zagotavlja njeno stabilnost.Raztrganine-up - odpornih tkanine, to je visoke kakovosti.Okna in vrata zagotoviti notranje prezračevanje in omogočajo staršem, da obiščejo le občasno.

Široka Uporaba: šotor je primeren za vse priložnosti, pa naj bo to otrok, je šotor, ki se lahko uporabljajo doma ali na prostem.

Specifikacije:

Material: 190T poliester krpo

Pakiranje: barvne polje

Material: (tkanina) poliester, najlon tkanine, (nosilec) iz steklenih vlaken, suho

Enotni teža: približno 1 kg

Gradbeništvo: tam so okna z vrati

Tkanina: poliester predenje, nepremočljiva

Prednosti: enostavno čiščenje, umazana, obrišite z vlažno krpo, ko je umazan

Teža: približno 1.08 kg

Velikost(o): višina - 90cm/35.43 v, 130 cm/51.18 v - premer, 60 cm/23.62 v oknu višina

Seznam Vsebine:

1*Šotor za Otroke

  • Starostni Razpon: > 3 let
  • Številka Modela: IGRAČA
  • Material: Drugo
  • Opozorilo: NOBEN
  • Značilnosti: Zložljivi
  • 1: Otroška igra hiša šotor
  • dropship: Podpora
  • Vrsta: Igrača šotor

Oznake: dogodek nadstrešek, govorimo šotor, otrok šotor, tsum disney princesa grad, otrok šotor, otrok igra šotor, napihne balonček šotor, selena gomez tshirt, otrok šotor, baby hiša na prostem plastike.

Pripomočki