2020 Novo Tuya ZigBee Smart Touch Stikalo EU Standardno omrežno Stikalo Nevtralni Liniji Zahteva 1/2/3/4 Banda

r166489

Nov izdelek

€16.40 €12.63

2020 Nov Prihod Nadgradili z Bolj Osebno Točk:

Update1: Multi-nadzor v veliko lažji način

Update2: Nov način za seznanjanje z WiFi+Bluetooth

Update3: Osvetlitev ozadja ZA vklop/IZKLOP izbirni

Update4: Rele stanja nastavljiv ko vklop / izklop

Vsebuje veliko več udobja in posodobitve za vaš pametni način življenja z cena nespremenjena kot prej.

Značilnosti :

1. Nova ideja za 2/3 Način vezja (dva stikala za nadzor, eno svetloba), ki je pojasnil, kot multi-nadzor združenje tem stikalom drugih WiFi smart stikala v Aplikacijo;kapacitivni zaslon na dotik za nadzor, vklopite/izklopite luči s a posamezen tip in odpornost na praske steklena plošča, daje najboljši videz, da se zlijejo s steno design.(Opomba: lahko multi-nadzor izredni tega preklopiti v več različnih stikala, ampak več tolp na eno stikalo ni na voljo, samo ena banda na eno stikalo je mogoče povezati na več nadzora.)

2. Razlikujejo lastnosti iz tradicionalnih skupnih stikalo,to smart stikalo je lahko, da se pod nadzorom različne načine sam z najboljšo vrednost, kot App nadzor, touch control, glasovni nadzor.

3. Vstavite nove funkcije v nadgradili Pametno Življenje Tuya Aplikacije, kot so ON/OFF rele stanja kot ne pozabite, zadnji status, ko izklopite in ozadja, ali se nastavitev stikala.Združljiv z Alexa in Google doma omogoča brezplačno glasovni nadzor ;krmilne naprave na daljavo na vaš pametni telefon prek Smart Life /Tuya App, kjer koli ste.

4. Prevzemite popoln nadzor nad priključene naprave s števci, urnike in odštevanje (1/5/30 minut, 1 uro, itd.) z aplikacijo; delež nadzor z družino in prijatelji za dodatno udobje.

5. Nevtralno žice je potrebno v vašem stikalo za škatle, ki delujejo pravilno;podpira le 2.4 G omrežja;veliko lažje seznanjanje način za dodajanje naprav z WiFi in Bluetooth povezan.

6. A Tuya ZigBee prehod središče je treba: A ZigBee brezžična hub je treba za ZigBee različico, ki se poveže z stikalo v Smart Life program, ki uresničuje celotna povezava vašega pametnega doma naprav v eno Aplikacijo.Preprosto dodajte svoj prehod na App,nato dodajte stikalo, da vaš prehod v App za normalno uporabo.(Opomba:ZigBee prehod, ki ni vključen v paket,morate ločen nakup v naši spletni trgovini.)

Specifikacije:

Delovna napetost: AC 22 0-24 0V/ 50 Hz

Trenutno vrsta: Skupna 10A

Nazivna obremenitev: 2200W/Banda

Brezžična vrsta: Wi-Fi 2,4 GHz

Poraba: Manj kot ali enaka 0,5 W

Delovna temperatura: 0 Celzija~40 stopinjah Celzija

Podporni sistem: Android\iOS

Paket Vključuje:

1 x Stikalo na Dotik

1 x LED Transformator

2 x Vijak

1 x Uporabniški Priročnik

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Preklop Vrsta: Dotik Za Vklop/Izklop
  • Trenutno: 10A
  • Blagovna Znamka: Mobu
  • STANDARD: EU Standard
  • Postavka Vrsta: Stikala
  • Je Pametno Napravo: Da,

Oznake: cigare plakat, nastavite možnost wifi, žice stensko stikalo, ozadje za rojstni dan, 30. rojstni dan dekor, av stikala, gumb pritisni stikalo, vrata tuya smart, aqara, mi preklopno stikalo.

Mnenja in ocene

Shirlexita Dianixa Love
2021-01-13
1/5
Good quality, but they cannot be switched.
Bimaptwoc
2020-12-23
5/5
It looks amazing. It works with great sensitivity. Easy to install. I bought to tame the whole House and the seller advised me at all times. Great deal, very quick answer.
Alantsov Kapib1980q
2021-01-13
1/5
Good quality, but they cannot be switched.

Pripomočki