AD603 Nastavljivi Pridobili del Ojačevalnika DA Vnos Programabilni Napetost Ojačevalnika AGC Konkurence Modul

r161153

Nov izdelek

€18.74 €15.92

Poudarja:

Ta modul uporablja veliko število filter kondenzatorji za moč ločevanja, veliko območje za tlakovanje in vrtanje lukenj, in uporablja dva kosa AD603, da ojača signal cascade, ki lahko povečujejo majhen signal amplitude napetosti zelo dobro.Naš modul lahko povečujejo do 40dB brez popačenja, in ojačanje učinka je odlično.

moudel Parametri: [Ime]: AD603 Napetost Nadzorovati Cascaded AGC Modul [Size]: 50 mm * 50 mm [Power supply voltage range]: 12V moudel razpon delovne temperature:-40℃~+85℃ Čip značilnosti: Linearni dB pridobiti nadzor Pin programabilni pridobili obseg pasovno Širino, ki je neodvisna spremenljivka dobiček 11dB do + 31dB (90MHz pasovna širina) Vnos hrupa spektralne gostote: 1.3 nV/yHz 9dB, da 51dB (9MHz pasovna širina) Pridobili Natančnost: ± 0.5 dB (Tipična Vrednost) Vse vmesno obdobje (npr. 1dB do + 41dB, pasovna širina: 30MHz) zgoraj čip funkcije se uporabljajo samo kot uporabnik izbira, ni enakovredna modul funkcije.Paket vključuje: modul*1 Žeton uporabo: 1、RF/ČE AGC ojačevalnik 2、Video pridobiti nadzor 3、Modul širitev območja 4、Signal merilni Modul power-up diagram

O Elecdemo:

Elecdemonded leta 2015 , Elecdemo je dobro uveljavljeno podjetje za tehnologijo, ki združuje ponudbo , R & D , prodund prodaje , dokazna sredstva , franšize , prilagajanje in kupovanja .Zavezujemo se, da bomo provid našim kupcem elektronski funkcionalni modul izdelke po najnižji ceni .Imamo strokovno načrtovanje in proizvodnjo ekipo, da providecustomer služba za pomoč strankam močno izboljša učinkovitost razvoj,učenje in raziskave.

O Transpiration:

1. Svetovni ladijski promet, (razen za nekatere countriesand APO/ FPO)

2. Uvoznih dajatev: Davki, ki niso zajeti v theprice ali stroške dostave.Carinske pristojbine so odgovoren kupec.

3. Če paketa ne prejmete v roku 30 dni.prosimo, da nas kontaktirate.Pomagali vam bomo rešiti težavo.

O Dostavi:

1. Bomo obdelali v vrstnem redu, v času, ko je plačilo potrjeno.Zaradi razlike v popis stanja in časa, vas bomo odločili za ladjo iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

2. Pošiljamo samo na potrdili, da naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

3.Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik, razen ob koncu tedna in prazniki.Čas dostave lahko razlikujejo, še posebej na počitnice.

O Jamstva:

1. proizvajalci omejeno warrantyon napako predmetov(razen postavke damagedand/ali zlorabljena po prejemu).Opremo je podprta s 3-mesečna garancija

2. Prikazana slika je posneta v realnem času, vendar je zaradi različnih proizvodnih serij, thecolor se lahko razlikujejo.Sliko, ki je samo za referenco, in dejanski predmet je subjectto končnega

3. Okvarjeni postavko je treba poročati in reurned v garancijskem roku(če je mogoče,v originalni embalaži in

4. Če funkcij izdelka ne ustreza oglas, bomo nosi vse stroške dostave.

O Povratnih Informacij:

1. Če ste zadovoljni, prosim, pustite 5 zvezdic pozitivne povratne informacije, smo zelo ponosni, da receivea velikodušno realno oceno in fotografije, th !!!!

2. Za vsak izdelek dostava ali težave, se obrnite na nas pred začetkom spora orleaving vse povratne informacije/negativne povratne informacije,,, bomo poskušali naši moči, da reši problem untilyou zadovoljni.

Vrne in Nadomestila:

1. Imate 7 dni v stik z nami in ne bo vam lahko, da se vrnete od prejema datum after30 dni.Če je predmet, ki je bil v lasti za več kot 7 dni, se bo štelo, usedand ne bomo povračilo ali ga zamenjate.brez izjem!Vrnitev shipping stroški so theresponsibility od buver.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži, vam mora priskrbeti se nas s shippingtracking številko.

3. Če je vrniti, nas prosimo obvestite vnaprej, vam bomo pomagali rešiti.Če se ne more besolved na spletu, bomo sprejeli tvoje vrnitve in vračilo je za vas.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Napajalna Napetost: 12V
  • Velikost: 50mm*50mm
  • Dodatek Za Vrsto: AD603 Ojačenje Ojačevalnika
  • Blagovna Znamka: ElecDemo
  • Združljiv z: AD603 Ojačenje Ojačevalnika

Oznake: ergonomska slušalke, mikrofonski ojačevalnik z agc, TEKMOVANJE, max9814, ad831, shure sm7, spremenljivka dobiček, ojačevalnik dobiček, 60db ojačevalnik, 20dB.

Pripomočki