HIMALL Realne Velik konj Dildo S Sesalno Pokal Velika Mehka Analni Čep Adult Sex lutke Igrače za ženske moški umetni penis 18+

r16000

Nov izdelek

€18.14 €14.51

realističen dildo Funkcije

Imajo Toliko Presenetljivo Življenje, Kot Petelin, Kot Želite!

Za solo igra ali s partnerjem in vaš vibrator bo počutila kot prava stvar!Sesalni znanja ima še vedno na katerokoli ravno površino, velike kroglice, bi bilo enostavno, da zgrabite na!Uporaba kondoma za e-z clean-up!

Realističen dildo spola igrače zabavno, iz realne čvornovit glavo, da je brazdasto, veiny gred desno navzdol na teksturirane kroglice.Videti je tako resnično, in se počuti tako dobro -, ki je dovolj velika, da izpolnjuje vse lačen muco ali rit.

Realističen dildo je velikodušno

Sculpted podrobnosti za realnega življenja, kot so videz in občutek

Vibrator ima sesalno pokal za hands-free zabavno

Dildo lahko uporabite za vaginalno ali analni seks

Nepremočljiva

Boste ljubezen uporabo realističen dildo.Je veren knobbed glavo drsi v vse gladko, brazdasto, veiny gred je tako resnična, da se vam bo tingly občutkov, kot je strani v in ven.Vaš klitoris vam bo vznemirjenje, da teksturiranih kroglice zaletavali proti njej z vsakim potiskom.

Kraj realističen dildo na katerokoli ravno površino: o kad ali tuš stene, gladko ravno zgornji tabeli, ali celo vrata.Močan sesalni znanja nastanitve, kjer ste jo dali, za urah, hands-free zabavno.

Realističen dildo je omejena le z vašo domišljijo.Živi svoje najljubše pari fantazija.Uporabite to v dvojno penetracijo igrajo.Ženske, predstavljajte si, erotično videz in občutek, ko uporabljate vibrator vaginalno med dinamit blowjob.In če ste izkušen analni pustolovec, Čisti Kožo Igralec dildo je kot nalašč za masaža prostate.

Izkušnje vaš realističen dildo, da njen potencial, da se prepričate ali uporabljate kakovostno seks lube.Za enostavno čiščenje, poskusite vodni osnovi lube.In za analni pustolovci, uporaba super-debel lube narejen posebej za analno uporabo.In tukaj je namig: lahko uporabite kondom in voda, ki temelji lube s tem dildo ali drugih sex igrača za lažje nego in čiščenje.

Za čisto svoj realistični vibrator, samo ga potopite v toplo milnico, sperite in pat suh.Ali uporabite Čistilo za Igrače, da je videti kot nova.Za najlažje čiščenje, poskusite z uporabo kondoma s ta sex igrača.

  • Blagovna Znamka: HIMALL
  • Velikost: G-Spot
  • Številka Modela: Sex Igrača za Ženske
  • Spolnost: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Nespodobno Sliko: No
  • Material: Medicinski Silikon

Oznake: človek bdsm, dildo, rudnik seks igrače, olo velik dildo, seks igrače, analni, vibrat, seks, analni čep, petelin.

Mnenja in ocene

Kumbiev 09
2020-09-01
3/5
у товара был неприятный запах, долго не смывался

Pripomočki