8-v-1 Carabiner Keychain Posnetek z LED Svetilko EOS Preživetje Orodje Orodje za Kampiranje, Pohodništvo ASD88

r153452

Nov izdelek

€10.07 €6.45

8-v-1 Carabiner Keychain Posnetek z LED Svetilko EOS Preživetje Orodje Orodje za Kampiranje, Pohodništvo ASD88

Opis: Značilnosti:

8 v 1 Vsestranski Preživetje Orodje : To večnamensko orodje se lahko uporablja kot Rezilo, LED Luči, Stran Zaklepanje Plošče, Steklo Breaker, Philips Izvijač, Izvijač, Odpirač za Steklenice, Vrteti Zaklepanje.

Kakovost Guaranty Kombinirano Orodje : v Celoti izdelana iz nerjavečega jekla in aluminijevih zlitin, posodobljeni načrt, da bi se izognili veliko omejitve starega, kot je boljše odpirač za steklenice in tightenable zakovice.V rezila iz nerjavečega jekla je ostrejši in bolj trpežne.

Priročen In Lahek : Teža in oblika za dnevno nošenje in uporabo.Uporabite ga lahko kot eos keychain, ali kot visi carabiner za hišne pes vleče vrv ali viseči mreži.

Enostavno Uporabo In Varno Garancija : Vsa orodja, ki so hitro sprostitev za uporabo, enostavno in udobno pripisuje nahrbtniki, obeske, pas trakov ali več.V carabiner zaporni mehanizem za rezila je dober varnostni načrt.

Multi-Funkcijo V Številne Dejavnosti : Ta carabiner je popoln dodatek, saj združuje uporabnost in udobje, ki zaradi česar je treba imeti za kampiranje, backpacking, pohodništvo, lov in druge dejavnosti na prostem.

Okvir Material: Nerjaveče Jeklo.

Max nosilna teža: 220 lbs (100 kg).

Velikost: 18.8x6.5 cm

Dolžina rezila: 7.8 cm

Paket Vključuje: 1 x Carabiner Posnetek Keychain

  • Vrsta: Žep, Multi Orodja

Oznake: angel blazino, preživetje multi orodje, eos, bushcraft firesteel, survival nož moški, večfunkcijsko orodje, eos orodje, multitul, tin titana eos, moški kamp svetlobe.

Mnenja in ocene

Ccs Fansclub2
2021-01-14
5/5
Conform to the description, very fast shipping and delivery (2 weeks). Meets my expectations. Thank you.
Aleksandr 83
2021-01-05
3/5
Medium quality object received with an element is broken the punch.

Pripomočki