Aopuly Gopro Hero 4 Baterije in Dvojni Polnilec za GoPro HERO4 GoPro AHDBT-401 HERO4 HERO4 Črna Srebrna delovanje fotoaparata Bateria

r152663

Nov izdelek

€5.73

Funkcija:

AHDBT-401 baterije

To je zamenjava baterij

Velikost:3.5*3*1cm

Kapaciteta:1600mAh

Visok izkoristek moči konverzije.

Brez spominskega učinka.

Varno in zanesljivo, kot nalašč za uporabo na potovanju in dejavnosti na prostem.

Varnostna vezja, oblikovanje , Nad polnjenje zaščita, nad-odvajanje varstva, pomanjkanje zaščite.Združljivi Modeli: Za GoPro HERO4 in GoPro AHDBT-401 AHBBP-401 Digitalni Fotoaparat

1 x AHDBT-401 Baterije

1 x Baterija Polje

1) sprejemamo Alipay,Moneybookers,WestUnion,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih DEPOZITNI. 2) Plačilo je treba vložiti v roku 3 dni po dražbi zaprta. 3) prometni davki,davki dodatne COD dajatve,DDV,Carinskih pristojbin in Dajatev pri uvozu v vaši državi, bo na vas,če sploh.

1) Predmet bo odpremljen v roku 1-2 delovnih dni po plačilu, je jasno.

2) Postavka, ki bodo dobavljeni z Air mail (Hong Kong,Kitajska,Singapur ali Swiss Post,smo po postavke za logistiko agent.).

3) dobavni rok je različen za različne države, to je do vremenske razmere in navade.Čas poštnine (FYI): 18-27 delovnih dni na splošno;12-21 delovnih dni:Azija države;4-6 tednih:Rusija,Mehika,Brazilija,Južna Amerika ( strožja po Meri Pregled );3-5 delovne tedne:Portugalska,češka,Španija,Nemčija,Vzhodna Evropa ( strožja po Meri Pregled )

Prosimo, potrdite transakcijo na enkrat po tem, ko ste prejeli paket.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve,Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Na našo customer service ekipa dela od ponedeljka do sobote od 9h do 6 pm, prosimo, pogovorite se z nami preko e-poštni sistem.

  • Uporaba: Fotoaparat
  • Zmogljivosti: 1600MAH
  • Paket: Da,
  • Vrsta Baterije: Polnilna Litij-ionska baterija
  • Vrsta: Standardna Baterija
  • Voltov: 3.7 V
  • Številka Modela: AHDBT-401
  • Za ponovno polnjenje: Da,
  • Blagovna Znamka: Aopuly

Oznake: delovanje fotoaparata apeman, baterija pg1050, fpv del, hero4, 4k go pro, gopro 4 mod, gopro hero 4 probty baterije, gopro hero 10, hinata hyuga, republikanske stranke.

Pripomočki