NINIVISION 65ft(20m) BNC Video Moč Crossocheilus Kabel za Nadzor CCTV Kamere Pribor DVR Kit

r152655

Nov izdelek

€6.71 €4.70

Prikaz Izdelka

Značilnosti Izdelka

1. ta razširitev je priključen video vodi kabel z zaslonom za prikaz na zaslonu fotoaparata ,home security sistem kamere cctv kabla 2. BNC ženski vtič (video)+DC moški vtič (vtičnika) kabel, 3. dolžina 20 Metrov 4. material pvc izolacijo,baker dirigent 5. za cctv varnostne kamere ,dvr sistemi 6. Ti kabli se uporabljajo za prenos video signalov ali televizije zaprtega kroga, RF signalov, varnosti sistemov, itd...

Package vključeni

1pcs x 20M Vse-v-enem Video/Napajalni Kabel za CCTV Sistema

Podrobnosti Izdelka

Izdelek namestite Diagram

Dostava

Mi bomo poslali blaga je v roku 1-3 delovnih dni po plačilu je preverjanje s Rockeriada.si.

Trenutno skoraj vse izdelke v naši trgovini so brezplačna dostava.Eno kamero preko Kitajske post air mail, kot je privzeto.Za DVR in varnostnega sistema, podpiramo različne logistične poti do različnih državah.Prosimo, preverite podrobnosti opis izdelka na strani.

Sledenje, Št.bo zagotovljena v roku 2 delovnih dni po odpošiljanju.

Kupci, ki so odgovorni za dodatno COD dajatve, DDV Posredniške Provizije, Dajatve, ali Carinskih Pristojbin in Davkov.

Če so proizvodi, ki so priprti, ki jih carinski po pošiljki je bil levi prodajalca državi, kupec je resonsible za carinjenje pošiljk.

Trudimo se po naših najboljših močeh vam najbolj zanesljiv, cenovno ugoden način dostave storitve.Včasih pa je močno odvisna na ladijski promet, kurirska in lokalnih običajev.Če ne prejmete vaš element na čas, se nemudoma obrnite na nas za dodatno pomoč.

Garancija & Vrnitev

Garancija:

Vse trgovsko blago, ki smo prodali so v dobri kvaliteti in v skladu s strogimi pregled, preden se pošiljajo ven.Bomo poskušali naše najboljše, da bi se izognili problemom kakovosti.

Mi jamči, da je ta izdelek pred napak v izdelavi in materialu za obdobje 3 leta od izvirnega datuma nakupa.

Vse enote, ki dokazuje z napako v garancijskem potrjevanje obdobju, bomo odpravili brezplačno za dele ali zamenjati.Končni uporabnik je odgovoren za vse tovorni stroškov, ki nastanejo za pošiljanje izdelkov v naš servisni center.Garancija ne pokriva kakršne koli naključno, nenamerno ali posledično škodo, ki izhajajo iz uporabe.Vse stroške, povezane z vgradnjo ali odstranitev tega izdelka, ki jih trgovec ali druga oseba ali kakršnih koli drugih stroškov, povezanih z njihovo uporabo, ki so odgovorni za končnega uporabnika.Ta garancija velja za prvotnega kupca izdelek samo in niso prenosljivi na katerikoli tretji osebi.

Vrnitev:

Postavka bi se lahko vrnil za vračilo ali zamenjavo v roku 30 dni od datuma, ki ste ga prejeli.Vrnjeno blago mora biti nerabljeno, v originalni embalaži in vključujejo vsi dodatki.Izvirni stroški dostave so ne vrača.

Pred pošiljanjem nazaj se vrnete elemente, prosim stik z nami za Vrnitev Blaga Dovoljenja (RMA).Vse izdelke vrne prodajalcu brez RMA neveljavne, in mi bo poslal nazaj kupcu na njegov/njen račun.Naročnik bi moral biti odgovoren za vse stroške vrnitve in reshipping.

Vrne številko za sledenje bodo v pomoč, da ta proces.

Naša tehnična podpora se bo ukvarjal z popravljene izdelke po prejemu vrnete parceli.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate za kakršne koli izdelek ali storitev vprašanja

Povratne informacije

Zahvaljujemo se vam za poslovanje močno.Če ste satisfiated z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas Pozitivne povratne informacije in 5 Zvezdic rating.Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvoj naše poslovanje in boljšim.

Če niste zadovoljni s katerim koli razloga, vas prosimo, da nas kontaktirate preko Rockeriada.si center za sporočila pred odhodom negativne povratne informacije.Naše storitve za stranke in tehnično podporo, se bomo potrudili, da vam ponudimo ustrezno rešitev.

  • Vrsta: Napajalni Priključek/BNC Priključek
  • Vtič Tip: 2.1 x 5,5 mm
  • kraj izvora: Kitajska
  • Številka Modela: 20M CCTV Video Kabel
  • Odobrena certifikat: CE, FCC, ROHS
  • garancija : 3 leta
  • Dolžina: 65ft / 20m
  • Funkcija: BNC Video Kabel za CCTV Nadzor kamer
  • Blagovna Znamka: NINIVISION
  • Material: pvc izolacijo,baker dirigent

Oznake: adjast power adapter, bnc cabl, cam dash, sr2ez, kota bnc, bnc priključek, ogljikov ec90, kabel za nadzor, prepoznavanje obrazov ip, 12V fotoaparat.

Mnenja in ocene

Jrob2422
2020-10-07
5/5
CCTV camera installation can try order chest is well used together yo
Kopylenko Stas
2021-01-24
5/5
5 stars seller
Samysam13
2020-09-07
5/5
товар в ульяновск пришел быстро две недели все соответствует и работает. большое спасибо продавцу .кто хочет быстро советую

Pripomočki