29XL Kartuše za Expression Home XP-332 XP-335 XP-235 XP-432 XP-435 XP-245 XP-247 XP-342 XP-345 XP-442 XP-445 XP-330 XP-430

r152147

Nov izdelek

€7.05

3 Pack 29XL C / M / Y Združljive s Črnilom Kartuše

1 x Cyan Compati ble Kartuša s čip za 29XL C(ZA 13,5 ML)

1 x Magenta Compati ble Kartuša s čip za 29XL M(ZA 13,5 ML)

1 x Rumena Compati ble Kartuša s čip za 29XL Y(13.5 ML)

*** Različne kartuše kod za isti model tiskalnika na različnih področjih,prosimo, preverite vložek kode originalnih kartuš pred nakupom.Kartuše kodo prevladuje, medtem ko dostava.Hvala.

Za Epson Expression Home XP-235

Za Epson Expression Home XP-332

Za Epson Expression Home XP-335

Za Epson Expression Home XP-432

Za Epson Expression Home XP-435

Za Epson Expression Home XP-245

Za Epson Expression Home XP-247

Za Epson Expression Home XP-342

Za Epson Expression Home XP-345

Za Epson Expression Home XP-442

Za Epson Expression Home XP-445

Za Epson Expression Home XP-330

Za Epson Expression Home XP-430

Stran Yeild: 460 strani za barvno kartušo.(pri 5% pokritosti)

Modeli tiskalnikov ne sme biti navedene v celoti ali posodobljene v času, vljudno prosimo, preverite pri nas.Hvala!

Vse blagovne znamke bames & blagovne znamke, so lastnosti njihovih lastnikov,ki so navedeni tukaj za opisno namen je le.

Prosimo, poskrbite, da geniune vložek koda je 29XL, medtem ko nakup,hvala!

Non-OEM ,Zalog Slike,Lables razlikujejo.Rok trajanja:2 leti Plastično vrečko+brez polje (kupite v posamezno zaprti paketov ).Cena z trgovini na barvo polje je drugačen,me kontaktirajte za podrobnosti,hvala.

Kako Uporabljate Združljive s Črnilom za Epson Tiskalnike?

1. Vključite tiskalnik in počakajte, da se nadaljuje s svojo namestitvijo, in tiskalnik glavo ne premika.

2. Pritisnite tipko "Setup" gumb tiskalnika za nadzor pad.Navigacijo skozi meni, dokler ste se izpostavili "Vzdrževanje" možnost.Izberite "Vzdrževanje" in nato izberite "Črnilo zamenjavo."

3. Til odprite pokrov tiskalnika v celoti za dostop do tiskalnika notranje zadeve, nato pa dvignite pokrov kartuše za dostop do tiskalnika in kartuše.

4. Pritisnite majhen jeziček na koncu kartuše želite zamenjati z združljive s črnilom kartuše in izvlecite kartušo iz kartuše držalo.Opomba položaja tiskalnega vložka, kot ga odstranite.

5. Odstranite majhne plastične varnost jeziček na dnu združljive kartuše in nato zdrsne v kartuša držalo.Prepričajte se, da je usmerjena v isto smer kot odstraniti vložek.Majhen električni čip na koncu dno ali kartuše mora točke proti zadnji strani tiskalnika, ko boste nižji vložek v mestu.Tam bo klikom zvok, kot kartušo doseže pravilna umestitev položaja.

6. Zaprite pokrov kartuše in nato zaprite pokrov tiskalnika.Počakajte približno 2 1/2 minut za tiskalnik, da se vrnete tiskalnik glavo t o je pripravljen položaj, in da prime kartuše za uporabo pred tiskanjem.

I. Mi Ladje po vsem Svetu (v nekaterih državah in APO/FPO izključeni).

Bodite prepričani, da imajo pravilen naslov za dostavo na blagajni.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

II.Postavke, bo poslana preko letalom iz Kitajske v roku 1 do 3 delovnih dni po prejemu plačila

(razen ob vikendih in uradni počitnice) vodi-čas bo 10-25 delovnih dni, odvisno od učinkovitosti lokalni pošti.

Vljudno prosimo, da se malo potrpežljivi in nas kontaktirate, če je predmet, ki ni bil prejet po 25 delovnih dni.

III.Dostava storitev, ki jih EMS,DHL, Fedex,UPS ali druge kurirske je prav tako na voljo tukaj za nujne potrebe.

Prosimo, pišite nam, če je to potrebno.

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali ladijskega stroškov.Te stroške kupca odgovornost.

Delamo v skladu z 30 dni denar nazaj garancije.Če boste spremenili vaše misli ,se lahko vrne neodprte in nerabljene elemente nazaj, da nam za polno nadomestilo.Prosimo, upoštevajte, Kupec plačati za povratno poštnino.Če so elementi, ki se uporabljajo in so se odprla pridržujemo si pravico, da zavrne zahtevo za vračilo.Če po poteku 30 dni, naročnik dolžan stik z našim Rockeriada.si storitev za nadaljnjo pomoč.

Prosim, ne objavljajo ničesar nazaj, preden se obrnete na naše Rockeriada.si storitev prvi.Boste dobili edinstven sklic Št. (da se na parceli), ki so potrebni za priznanje vrnjeno blago kot tudi pospešiti proces reševanja problema.Dokazilo o napotitvi mora vedno dobiti ,si pridržujemo pravice, da ne izdajo povračilo denarja če kupec ne sledite našo politiko vračanja.

Obveščamo vse kupce, da smo zavezani k satisfication naših kupcev in poskušajo zagotoviti najboljšo raven storitev.Če je predmet, ki prispe in ne deluje dobro, se obrnite na nas preko e-pošte v najkrajšem času.

  • Blagovna Znamka: ČRNILO NAČIN
  • Številka Modela: 29xl
  • Večino Embalaža: Da,
  • Kartuša je Stanje: Polno
  • Združljiv Blagovne Znamke: Epson
  • Vrsta: kartuša
  • Funkcija: Združljiv

Oznake: kartuša epson xp, 29xl kartuše, epson xp 313, 29 epson, 29xl epson, epson xp 312, epson xp342, 29xl črnilo, kartuša za epson xp 342, 29xl kartuša.

Pripomočki