Kolesarjenje Svetlobe Izposoja Označite 5000LM LED USB Polnjenje T6 Zoom Označite MTB Kolo Smerniki na Prostem Noč Jahanja, Izposoja Svetlobe

r142838

Nov izdelek

€13.28 €9.57

Izdelek Parametre:

Ime: 5000LM T6 USB Dvojno Svetlobo Gorsko Kolo Smerniki na Prostem Noč Jahanja, Izposoja Svetlobe

Teža žarometov plus podatkovni kabel: o 182g

Teža žarometov plus embalaža polje: o 215g

Velikost žarometa plus embalaža polje: o za 8,8 x 8.7 x 8,5 cm / 3.46 * 3.43 * 3.35 v

Značilnosti Izdelka:

Polnjenje prek kabla USB Gorsko Kolo Kolo Žarometi Poudarjajo Svetilka Jahanje Oprema dodatna Oprema Z Električnimi Rog

Označite žarometi, 3 vrste luči, polnjenje prek kabla USB

Vključeni Proizvodi:

1 * Izposoja Smerniki (Odpremo z baterijo)

1 * Podatkovni Kabel

Garancija in Jamstvo:

1. Vrnitev sprejete, če je za kakovost problem ali napačen element poslali, bomo plačali vse stroške.Če to ni kakovost težav, kupec je odgovoren za vse stroške, vključno s ladijskega stroškov smo plačali.Prosimo, da se vrnete v roku 7 dni po prejemu.

Opozorilo: Prosimo, da predmete, ki so v prvotni pogoji in fotografiranje okvarjeni del, nato pa nas kontaktirajte, preden jo pošlje nazaj.

Velikosti ali Fit Vprašanja:

1. Velikosti so ponazorjene s posebnimi meritvami in so Kitajske Stojalo, prosimo, preverite, preden dajanje nalog, PROSIMO IZBERITE VELIKOST GLEDE NA PODROBNOSTI MERITVE, NE SAMO 'VELIKOST', Naše velikosti morda ne bo enako kot standard.

Dostava Načinov:

1. Dostava v roku 1-5days razen počitnice.

2. To običajno traja približno 15-28 dni (za Registrirane Letalom), 5-7 delovnih dni (ki jih Express Dostava) v večini držav, in lahko daljše zaradi strogih carinski Pregled

3. Glede na naše izkušnje, carine se lahko zaračunajo na vaši strani, vas prosimo, upoštevajte, da se kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije itd.ki se lahko pojavijo med poteka skozi carinskih pregledov v namembni državi

4. Excemption klavzule: prodajalec ne sme imeti odgovoren za ne-dostavo ali zamude pri dostavi naročila naravnih nesreč, vojn ali drugih vzrokov Sile Majear.

Povratne informacije:

1. Vaše zadovoljstvo je najbolj dragocena stvar, ki smo se po, če kaj nepričakovanega zgodi, smo vedno pripravljeni, da vam služi in to rešiti z najbolj optimalne rešitve.

2. Ste tudi najbolj dobrodošel v stik z nami in kadarkoli, vsa sporočila, ki bo odgovoril v roku 24 ur, se bomo potrudili, da bi vam veselo nakupovanje expericence z nami.

  • Vgradna Namestitev: Krmilo
  • Napajanje: Baterija
  • Certificiranje: CE
  • Številka Modela: Polnjenje prek kabla USB T6 Zoom Vrhunec
  • Baterija: Vključujejo

Oznake: v9c, Aubtec, kolo indukcijske, izposoja t6 led, wasafire mini led, izposoja t6, kolesarska svetilka usb, 3 led kolo, izposoja led set, baterija t6.

Mnenja in ocene

Romainh Anne
2021-01-02
5/5
As described in the ad! Good manufacturing quality! Received relatively quickly for Canada. I recommend!

Pripomočki