5-6 Oseb SUV MPV Avto Rep Šotor Ourdoor Nepremočljiva Auto Nadstrešek Prikolico Plaži Dežnik Za Samostojno vožnjo Potovanja, Kampiranje

r141825

Nov izdelek

€62.05 €32.88

5-6 Oseb SUV MPV Avto Rep Šotor Ourdoor Nepremočljiva Auto Nadstrešek Prikolico Plaži Dežnik Za Samostojno vožnjo Potovanja, Kampiranje

Značilnosti: 1. Prostoren Nadstrešek: Ko je tenda je popolnoma odprejo, avtomobilski nadstrešek lahko zagotovi dovolj sence za mize za piknik in 5-6 ljudi.In je primerna za različne dejavnosti na prostem.

2. Robusten in Vzdržljiv: avto strehi nadstrešek zunanja oblika anti-solzenje Oxford tkanine, tkanine, integrirane pridelave skladu obrti, višje kakovosti.Močan nosilec, močno vrv, odlično windproof performance.

3. Za hitro Montažo: Samo določi nosilec, pritrdite en konec tenda na streho avtomobila, in pritrditi vrv na ustrezen položaj.

4. Priročno za Izvajanje: strehi nadstrešek je enostavno zložite in shranite, enostaven za transport in shranjevanje, in ne zavzamejo veliko prostora za vas.Tote vrečko, vrečko za shranjevanje, enostaven za prevoz.

5. Več Namenov: avtomobilski nadstrešek se lahko uporablja za vozila SUV, MPV, tovornjaki, kombi-limuzine in avtomobile, in jo lahko uporabite kot .In nadstrešek značilnosti večji prostor in stabilno strukturo, ki bo primerna za čolnarjenje, kamp, vožnja potovanj, športnih dogodkov in festivalov.

Specifikacije:

Ime: Avtomobilski Nadstrešek

Barva:siva

Material: 190T poliester tkanine

Nosilec: 8,5 mm/0.37 v palica iz steklenih vlaken,

Tehtanje rod: železne cevi

Velikost: približno 280*190 cm/110.24*74.80 v

Teža: približno 2600g

Uporaba: planinarjenje, ribolov, nepremočljiva, lahki, ultra-lahka, preživetje v naravi, piknik, odporen na veter, kolesarjenje, zimski ribolov, nočni ribolov, itd.

Seznam Vsebine:

1 Nastavite Markiz

  • Kategorija: Šotor za 3-4 osebe
  • Zunaj Šotor Nepremočljiva Indeks: 1000-1500 mm
  • Padec ladijskega prometa: Podpora
  • Spodaj Nepremočljiva Indeks: 1000-1500 mm
  • Številka Modela: Prikolica šotor
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Nosilec Kategorije: S Steklenimi Vlakni Plastike Palico

Oznake: avto za šotor, šotor, pvc ponjav, strešni šotor, cabana, nadstrešek čoln, honda cbr400 nc29 oklep, plaža, sonce dežnik, tarp šotor, šotor dodatki, ki izhaja.

Pripomočki