Novo iz Nerjavečega Jekla Teleskopsko Visoke kakovosti Zložljiva Košara za Cvrtje Filter Košarico Možganov Rack Sadje Košarice Kuhinja Orodja

r140962

Nov izdelek

€4.41 €3.93

dobrodošli v naši trgovini, Po vstopu v trgovino, lahko prejmete kuponi, upam, da boste lahko vzeli proč vaš najljubši izdelek, želim vam srečno nakupovanje.Značilnosti:

*1. Kuhamo košarica se imenuje tudi ocvrte košarico.Kuhar košarice, je izdelan iz nerjaveče jeklene žice skozi rezanje, tkanje, krivljenje, varjenje, poliranje in druge procese, in nato skozi površine za poliranje.

*2. Prednosti kuhar košarici: gladka površina, brez rje, trajne, non-toksične, higiensko, zelene in okolju prijazne.Elektrolizo poliranje tehnologija je sprejeta za površinsko obdelavo, in površina je svetlo kot ogledalo.

*3. Uporabite kuhar košarica: v Glavnem uporablja za cvrtje vseh vrst testenin in mesa v kuhinji, da vsebuje hrana, odvajanje olja in vode.Živi cvet koše, košare sadja, zelenjave, košare, posodo košare, kuhalni pribor, stojala, različne supermarket košare; Pijača in hrana, stojala za hotele; Urad wastebaskets, itd.Specifikacija:

Ime: nerjaveče jeklo teleskopsko zložljivi košarico

Velikost: 23.5*11*15 CM

Teža: 125g

Material: nerjaveče jeklo Seznamov:

1 * Nerjaveče Jeklo Teleskopsko Zložljivi Košarico 201(opp embalaža) Opombe:

1.Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

2.Prosimo, dovolite rahlo ročno merjenje odklona za podatke.

  • Vrsta: Colanders & Sesalnikov
  • Funkcija 2: Filter Košarico
  • Številka Modela: Iz nerjavečega jekla teleskopsko zložljivi košarico
  • Funkcija 1: Košara za cvrtje
  • Podpora: Slepi Dropshipping & CSV, Da
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: cedilo iz nerjavečega mapo, teddy tangice, v košarico čip, cedilo sito, vse za dom in kuhinjo, tabor korito, filter moke, kuhinja orodja, pripomočke folije, črna možganov košarico, sito iz nerjavečega.

Mnenja in ocene

Kcampanile
2020-08-28
4/5
Prima
Keithkeiser957
2020-11-23
3/5
Medium quality

Pripomočki