Gumb Sproži Oprema Za PUBG Mobilne Palčko Gamepad Mobilne Krmilnik za Igre za IPhone Huawei Mobilni Telefon Xiaomi igre na Srečo

r13884

Nov izdelek

€11.72 €8.20

Opis:

dia tip:PUBG Gamepad Štiri-prst delovanje, enostavno jesti piščanca, ustrelil, nahrbtnik, skok, čepenje, odprite ogledalo, sonda, leže.Ergonomski ročaj, samo desno se prilega dlani, dolgo časa ni utrujen Strani polne votlih design, polni vtič za slušalke pravilna, se igra ne ustavi.Material: ABS + cinkove zlitine Uporablja izdelki: pametni telefon Barva: črna Igra pralni dodatki tip: igre rocker

Paket Vključuje:

1 x Gamepad 1 x Ročni, 1 x box embalaže Opomba: Barve odstopanja se lahko razlikuje zaradi različnih nastavitve zaslona.

O Pošiljki

V: Kdaj bo prodajalec ladje moje naročilo?

A: na Splošno najbolj bodo dobavljeni v roku 1-3 delovnih dni po plačilu je preverjeno, da ga Rockeriada.si.Če obstaja nekaj vroče prodajajo izdelke, ki so trenutno ni na zalogi, bomo stik z vami asap, da bi razpravljali časa obdelave razširitev ali spremembo druge predmete ali druge rešitve.

Q: Kako dolgo lahko dobim svoje naročilo?

A: Če vaše naročilo >$5 , Običajno bo ladja vaše naročilo za Rockeriada.si Standardna Dostava ali ePacket ali registed pošti , ki se jim lahko sledi, Da bo trajalo približno 10-30 delavniki, da dosežejo večini držav.Različne države potrebujejo različne čas.Je dobavni rok za nekatere države se lahko 30-50days ali več zaradi strogih lokalni carinski pregled.Prosimo, bodite potrpežljivi, da počakajte, da vaše naročilo.Če vaše naročilo

Q: Ali kupci morali plačati davek na carinsko?

A: Kupci, ki so odgovorni za (na primer) vse davka in davka na dodano vrednost v nobenem primeru.Ampak, če imate kakršne koli zahteve, pls obrnite na nas, potrudili se bomo, da vam pomagamo.

Q: Ali kupci morali plačati davek na carinsko?

A: Prosim, odprite parceli v post častnik prisotnosti, Če je pošiljka poškodovana ali prazno(ukraden).Vprašajte post office zagotoviti uradni dokument, še posebej zahtevek zahtevo papirja.

Pozornost Za Ruske Kupce:

(1).Prosimo vnesite vaše ime in priimek, vključno z vaše ime, srednje ime in priimek, ko oddati naročila. (2).Prosimo, izpolnite vaš pravi naslov, vključno z vaše Stanovanje Številka, Ulica, Mesto, Regijo in državo.V nasprotnem primeru paket bi bilo verjetno treba vrniti! (3).Ne prevzemamo odgovornosti za vaše napake.

Pozornost Za Ruske Kupce:

Prosimo, dodajte CPF vaše naročilo je prejemnik v vrstnem redu opomba ko oddate naročilo poslano iz Brazilije, ker ladjar potrebuje CPF, da poskrbi za pošiljko.Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje.

  • Paket: Da,
  • Blagovna Znamka: Erilles
  • Združljiv Znamko/Model: NOBEN
  • Vrsta Vmesnika: USB
  • Vrsta: Igralne palice

Oznake: nadzor igre, gamepad ps4, uradni xiaomi, telefon pubg mobile, chrono trigger, spopadov igra krmilnik, nadzor pubg, de palčko, palčko, sy pubg.

Mnenja in ocene

Dim Best
2020-09-25
1/5
Huita Not comfortable Slamal immediately
Bernard Cute02
2020-09-12
5/5
Cool advise very quickly came thank you to the seller

Pripomočki