Ženske Priložnostne turtleneck dolg rokav pleteni pulover obleko ženski zimski oversize debele priložnostne topel pulover obleko 2020 bež

r136054

Nov izdelek

€30.44 €18.26

Zelo, zelo Visoka Kakovost, Moda Najnovejše Stilov, Konkurenčno Ceno.Opombe:na voljo so velikosti za naslednje navedbe, prosimo, dovolite 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja, hvala (Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, (1 cm=0.39 palca).ko je slika Zaradi razlike lučka različnih monitorjev, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki, vendar ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.Hvala!

big elastična

O nas

Smo tovarne, ki je specializirano za proizvodnjo ženskih oblačil iz kitajske,Vse predmete, ki se pridobiva z naše tovarne.Sprejemamo trgovina na Drobno,trgovina na debelo,Padec ladijskega prometa tukaj,ko se boste odločili za nas,vam bomo poskušali naše najboljše storitve za vas.Imamo le eno trgovino na Rockeriada.si,Prosimo, Pomnite, in zbirk naši trgovini (FEIN&CICI), bodite previdni, nekaj ponarejenih prodajalcev.Smo ukvarja samo z uglednimi gosti, ko smo ugotovili, slabo kreditno kupci ali poskus goljufije,bomo dodaj pošiljatelja dodate na črni seznam in poročilo.

Predmet prodaje, Smo prodajo z realno ceno in manj peofits.Kuponi pa bodo poslani na the1st dan, vsak mesec, samo 100 kosov,vas prosimo, da v času.Boste dobili dobro ceno, če bi ležiščem naročila.

Dostava

Dostava po celem svetu s sledljiva številko za sledenje.Priporočamo, Rockeriada.si dostava Storitev,To je bolj hitro in varno.Smo običajno ladja vaše naročilo v roku 48 ur po tem, ko prejmemo vaše plačilo.Čas dostave je odvisen od cilja in drugih dejavnikov, to ponavadi traja 10-30 dni po navadni pošti(Rockeriada.si Standardne Dostave,epacket,kitajska post air mail itd.).Paket Običajno ne carinske problem z navadno pošto.Če kupite visoko vrednost, predmet in izberite hitra dostava(DHL,EMS Aramex itd), zaradi različnih politik v različnih državah,je lahko za carinske dajatve, ki bi morala biti plača kupec.Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani uporabljate sledenje number:global.cainiao.com/index.htm?spm=a3708.7860688.0.0.Wf3gB5 .V standed dostava (Rockeriada.si Stojalo Dostave,China Post,Epacket) paket omejitve Mase 2 kg,Če ste naročilo teža več kot 2 kg,bomo ladja z več paketov.Če vaš nakup zaščito čas teče ven, vendar še vedno ni prejela element, prosimo, obrnite na nas in pomagali vam bomo, da se razširi Zaščitna času naročila .

Opomba:prosimo, potrdite vaš naslov, preden se odločite za naročilo,ko predmet bilo odpremljeno, da si ne moremo spremeniti naslov.

Zajamčeni donos

Če niste zadovoljni s točko,smo sprejeli vrnitev postavka za vračilo.Če želite, spremenite velikost in barvo,sprejemamo zameno za spremembe.Če ima element kakovosti težave,smo sprejeli zameno za nadomestila ali dela nadomestila.

Obrnite se na nas, preden ga odprete, v sporu, in ladja nazaj Element

Povratne informacije: Prosimo, da nas kontaktirate ASAP, če niste zadovoljni z da,vam Bomo ponudili naše najboljše storitve, dokler ne boste zadovoljni!Če ste zadovoljni s predmeti, prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, ki je kot spodbudo.

  • Slog: Priložnostne
  • Rokav Dolžina(cm): Polno
  • Silhueta: A-LINIJE
  • Izrez: Turtleneck
  • Sezona: Pozimi
  • Dekoracijo: NOBEN
  • Spol: ŽENSKE
  • Dolžina Obleke: Kolena-Dolžina
  • Material: Rajon
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Starost: Starosti 18-35 Let

Oznake: crick aluminija avto, kriket kit 9 leto, crics michael kors, kriket indija, mens kriket čevlji, pad nalepke nagrado, kriket bat dikhao, kriket žogo svetu, pad pro11 tipkovnico.

Mnenja in ocene

Cahr1234
2020-12-03
5/5
I super love the quality! High quality wool. Didn't expect that this will be super nice! Also, they have the fastest shipping ever!

Pripomočki