2000W 16 L/18 L 110V/220V 15M Električni ULV Fogger Škropilnica Komar Morilec Razkuževanje Kavo Insekticid Razpršilo Boj Drog

r129542

Nov izdelek

€72.93 €45.94

{infomodule}

Paket Je Vključeno:

1 X Električni ULV Škropilnica

Specifikacije:

Napetost: AC 220V

Tank Kapaciteta: 16 L

Spray Razdalja: 15M

Dolžina: 52 cm Širina: 26.5 cm Višina: 51 cm...

Uporaba Področje Uporabe:

1. Hotel, nakupovalna središča, restavracije, družino in zaplinjevanja& Sterilizacija

2. Bolnišnice, šole, gledališča in drugih javnih prostorih, razkuževanje;

3. Avtomobili, vlaki

Previdnostni ukrepi:

1. To škropilnica ni dovoljeno, da spray ali izpolnite vnetljive, eksplozivne, zelo jedke snovi, kot so alkohol, bencin, benzen in visoka koncentracija razkužila (razkužilo mora biti raztopino pred uporabo).

2. Prosimo, da ne uporabite razpršilec, v tesno zaprti sobi.Vrata in okna lahko zaprta po iznosu za povečanje uporabe učinek in varuje zdravje ljudi.

3. Prepovedano je, da očistite škropilnik s Tianna vode ali bencin.Ko čiščenje zunanjosti naprave z vodo ali druge nevtralne detergente, je treba paziti, da ne bo dal vode ali nevtralne detergente v motor ohišje.

4, po vsaki uporabi, neuporabljen tekočine mora biti izlil, bodite pozorni, da ne onesnažujejo okolja.Poleg tega medicine polje se napolni z vodo, in spray je začel približno 0,5-1 minut za čiščenje stroj za cevi, da se prepreči tekočine iz corroding stroja, in povečati življenjsko dobo stroja.To je zelo pomembno in potrebno.

5. Prepovedano je, da se postavi v okolju z visokimi temperaturami ali pod soncem, za dolgo časa, tako da ne bo praženi za preoblikovanje, zbledi ali razbiti.

6. Prepovedano je, da potegnite napajalni kabel na snemite vtič in cut off za vklop.Uporabite gume položaj vtič izvlecite vtič z roko.

Opombe:

1. Prosimo, da meritev.Drobne merilna napaka je dovoljena v normalnem območju.

2. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

  • Škropilnica Tip: Drugo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Električni Razpršilec,
  • Vrsta: Škropilnice
  • Rezervoarja:

Oznake: dezinfekcija vode, zraka za lase pralni, za vrt škropilnica, fogger ultrason, Vrtni razpršilec, ročna škropilnica, medicine, števec za vodo, fogger, elektrostatični škropilnica za disenfecting.

Mnenja in ocene

Marcelvalls
2020-11-30
5/5
During delivery on the box jumped like. Ordered two, on both the hose, from where the spray goes, broken into several parts. I have to glue it.

Pripomočki