100 kozarcev 36 Pin Mikro Iglic Vložkov Tatoo Nasveti Za Dr. pero A1 Električni Auto Žig Derma Terapija Artimax Bayonet menjava blaga

r126274

Nov izdelek

€83.68 €43.51

Specifikacija:

Predmet: Iglo Kartuše za Derma Pero Package: Individualno Zaprti Plastični Vrečki, Sterilne EO Plina, ki Niso pirogenov s Uporaba: Za Enkratno Uporabo Nasveti Uporaba za: Dr. pero A1 Igle Dolžina: 0.25 mm Certifikat: CE Vrsta: Bayonet Nasveti Material, iz iglic: Nerjaveče Jeklo

Prednosti igle kartušo:

A. ne uniči strukturno celovitost kože B. Postopoma odstranite kožo globoko toksini in odpadki C. Vzpostaviti neposreden prenos med kožo in kozmetični izdelek D. Spodbujanje presnovo kože E. Izboljšanje sposobnosti celjenja ran F. Brez stranskih učinkov, varno in zanesljivo G. Preprost postopek H. Učinek je bolj opazno kot splošno kozmetični izdelki, I. Derma pero iglo kartuše za mikro igla je vaša najboljša izbira za lepoto in nego kože zdravljenja.

Funkcija:

1/3/5/7 nožice, ki se uporabljajo za PMS(Permanentni Make-up Sistem) tatoo,trepalnic, obrvi, obraz ali ustnice 9/12/36/42 nožice, ki se uporabljajo za MTS(Mirconeedle Terapija Sistem) Nano iglo(kvadrat&roudess, 3D/5D iglo čip)uporaba naprednih bioloških nanometrov.

Paket vključuje:

1 x 100 kosov igla kartuš

Primeren za: Dr. pero A1

Plačila sprejemamo Alipay na Rockeriada.si.Plačate lahko preko Visa,Master Card,Qi Wi,Western Union-a in Bančnega nakazila itd.Vsa plačila se sprejemajo preko varnostnih plačilnih procesor DEPOZITNI.Plačilo muse biti zaključen v roku 20 dni po tem, ko naročite,ali ga bodo zaprli.Dostava in Dobavni Če ne boste prejeli, vaš paket v roku 30 dni od naročite za pošiljko,se obrnite na nas, bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.Prosim, ne izbrane DHL, ko vam pripada DHL samoti, prosimo preverite na DHL prvi spletni strani ali se obrnite na našo customer service.Daljinsko a rea povezavo: http://raslist.dhl.com/jsp/first.jsp Če še potrebujete DHL in vaš naslov pripada DHL samoti, prosimo, da dodatno plačati USD30 za Oddaljeno Območje Stroški za DHL.Ali bomo poslali drug način dostave in prosim, ne odprete sporu za ta primer.Čas dostave je, ki jih je kurirske in izključuje vikendi in počitnice.Čas dostave lahko razlikujejo, še posebej med prazniki Naročil morda morali jasno carinski v vaši državi.Dodatnih stroškov ali zamud se lahko pojavijo med mednarodno trgovino.Smo iskreno upam, da ne uporabljate dodatne uvozne stroške ali carinjenje zamude kot razlog za zahtevo vračila ali šolanja negativne povratne informacije.Lahko preverite povezavo kot belows za več o ladijski promet in dostavo na Rockeriada.si.http://activities.Rockeriada.si/adcms/help-Rockeriada.si-com/customs_related_issues.php Post za sledenje spletni strani:http://www.17track.net/zh-cn Vrne & Nadomestila 1 letno garancijo za naše element (razen dodatkov in delov),nakup z zaupanjem.Prosimo, da odprete parcelo v post častnik prisotnosti,Če je pošiljka poškodovana ali prazno(ukraden),prosim, post office, ki zagotavljajo uradni dokument,še posebej zahtevek zahtevo papirja.Boste dobili ekstra 7 dni (na vrhu, na čas dobave čas), da odloči, če želite ohraniti ali vračilo predmeta,tako dolgo, kot jih je nerabljena in v originalni embalaži,shipping stroški so ga plača kupec.Smo plačali za vrnitev ladjar stroškov, če izdelek ni kot opis ali poškodovan.Povratne informacije in Ocen Smo dobili Pozitivne Povratne informacije po prejemu plačila za vse kupce.Zahvaljujemo se za vaše nakupovanje v naši trgovini,prosim, pustite nas 5 zvezdic dobre povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Vaša podpora je naše največje moči.

O Nas se ne resonsible za morebitne uvozne dajatve,davke in dajatve.Vsa sporočila bomo odgovorili v 1 delovnem dnevu.Prosimo, resent vaš e-poštni če ne boste prejeli naš odgovor.Resen kupec, le!Dobrodošli, da bi iz nas, če se strinjate z vsemi pogoji.

  • Vrsta: Bayonet Nasveti
  • Vir Napajanja: Noben Električni
  • Paket: Posamezni Zaprti Plastični Vrečki, Sterilne EO Plina, ki Niso pirogenov s
  • Material igle: Nerjaveče Jeklo
  • Postavka: 36 pin Iglo Kartuše za Derma Pero
  • Material: Plastični
  • Uporaba: Razpoložljivi Nasveti
  • Certifikat: CE
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vloga Za: Dr. pero A1
  • Blagovna Znamka: MISS ROZA
  • Microneedle Dolžina: 0,25 mm

Oznake: marker žig, kristalno derma roller, pero pečat, kartuše joyetech ez, dr.pero, derma dr. pero, dermo pero, čar ladybug pandora, nastavite derma roller, dr. pero iglo bayonetes.

Pripomočki