Kota Vladar Digitalni LCD Kota Merilni Instrument Digital Angel Finder Gage Ravni Polje Kpl. Merilnikom. Inclinometer

r125494

Nov izdelek

€17.55 €8.78

Kota vladar liquid crystal digital kota merilni instrument merilnikom. inclinometer

Bullet Točk: 1、Enostaven za Prevoz: Ta digitalna angel finder je izdelan iz Aluminija zlitine material, enostaven za prevoz, magnetno pritrjen na merilni površini, je lahko pritrjena na izmerjene obdelovanca.

2、Odlično Merilno Območje: merjenje Relativne in absolutne meritve konverzij, 4*90° razpon merjenja.

3、Večnamensko Orodje: Kota in stožčasto konverzije, večnamenski merilno orodje 3-v-1 merilnikom., inclinometer in ravni.

4、Enostavno Branje: Ta digitalna angel iskalnik funkcije osvetlitve ozadja LCD-zaslon, podatki za zaklepanje, enostavno branje.

5、Kompaktna Oblika: Ta digitalna angel iskalnik funkcije prenosni velikost, je enostaven za uporabo z drugih merilnih orodij za razširitev merilnega območja.

Specifikacije:

Material: plastika + aluminij zlitine

Velikost: približno 56*54*25 mm/2.20*2.13*0.98 palčni

Merilno območje: 4*90°2*180°

Ločljivost zaslona: 0.05°0.05°(

Natančnost: ±0.2°

Ponovljivost: 0.1°

Delovna temperatura: 0°C~40°C

Nepremočljiva stopnja: IP54

Napajanje: 2 x AAA suhe baterije (niso vključene)

Seznam Vsebine:

1 x Kota Finder Gauge

1 x Ročni

Samo zgoraj embalažo, vsebino in drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opombe:

1. Zaradi razlike kamere oprema, svetlobe, svetlost in zasloni, barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od prikazane na sliki.

2. Zaradi ročnega merjenja, prosimo, dovolite tolerance 0,1-2 cm.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

  • Nepremočljiva ravni: IP54
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Ime: Kota merilni instrument
  • Certificiranje: CE
  • Vrsta: Merilnikom. Inclinometer
  • Številka Modela: kota vladar
  • Material: Plastični + aluminij zlitine
  • Blagovna Znamka: VAHIGCY

Oznake: 3 360 laser ravni, automatic level, dlb digitalni nivo polje, digitalni nivo inclinometer, ravni visoke natančnosti, lskra digitalni vladar, mestno vladar, mestno ravni, digitalni ravnilo za rezanje, inclinomet.

Pripomočki