Kitajski listi zelena zelje model jedilnico dvorana, hotel, restavracija, trgovina, trgovina dekoracijo Umetno ponaredek Umetno Zelenjavo

r123777

Nov izdelek

€5.24 €3.14

kitajski listi zelena zelje model jedilnico dvorana, hotel, restavracija, trgovina, trgovina dekoracijo Umetno ponaredek Umetno Zelenjavo

I. Način Dostave

A. Če vaše naročilo, ni nujno, prosimo, izberite brezplačna dostava in potrebujejo približno od 30-50 dni za dobavo.B.Če vaše naročilo je malo nujno, prosimo, izberite registrirane za paketni prenos potrebovala približno 20-40 dni za dobavo.Na voljo registrirane za paketni prenos: China Post Registriranih Air Mail / Rockeriada.si Standardna Dostava / Posebno Linijo-YW / ePacket itd.C.Če vaše naročilo zelo nujno, prosimo, izberite komercialne Express treba o 7-15 dni za dobavo.Na voljo komercialne express: EMS / FedEx / DHL / TNT / Rockeriada.si Premije, Dostava itd.foto rekviziti Doma hotelski bar cafe, Kuhinja restavracija, Trgovina, Trgovina dekoracijo specializiranimi za umetno simulacije slive ponaredek sadje model

II.Velikost in Barvo

Velikost iz naše opis in slike na navedeno, so samo za referenco.Barva mora obstajati nekaj barve razliko od pravega izdelkov.Tako velikost in barvne podrobnosti, enako kot naš realni izdelkov, prosim, ne kupiti, če ste preveč cavil.

III.Razširjene Nalog Zaščite Datum

Ko dostava varstvo datum skoraj do konca, če vam ni prejela izdelkov, prosimo, da nas podaljša dobavni rok, tako da lahko končno prejeli.

IV.Nakup navodila

A. prodajo cena ne vključuje košara, majhno posodo, nož itd.rekviziti.B.Tukaj smo samo prodati Ponaredek sadje, zelenjava, kruh, pecivo in živila model.C.Kaj prodajamo, se pravi visoke kakovosti proizvodov, so živahni in realnost; oblike in barve so 99% enako, kot pravi izdelkov.D.Nekateri izdelki s slasten vonj, enostavno, da si ne more pomagati, da se okus.Prosimo, bodite prepričani, da povem svoje otroke, da ne more jesti.E.Najbolj pomembno je, da naš prvotni materiali so 100% novih, izpolnjevati zahteve za varnost ljudi standard in mednarodnih izvoznih standard, zato je varnost, zdrav, ne škodi, da človeško telo in kožo.

V. Izdelki Picture Show

VI.Opis Pošiljke

A. Običajno, ko kupec odredil, da je treba preveriti z Rockeriada.si.Samo, da je minilo preveriti, nato prodajalec ima pravico, da ga pošlje.Zato, Dragi Naročnik, Prosimo, bodite potrpežljivi, za vaše naročilo, ko naročanje.B.Kot je za čas poštnine je uncontolable za prodajalca, tako da, ko boste naročanje, obstaja veliko različnih dostava načine, z različnimi čas poštnine.Prosimo, izberite glede na vašo zahtevo.

VII.O Vaše Povratne Informacije

A. V redu dostava varstvo datum,prosimo ne odpirajte koli spor, ki se za ne prejme blaga!Ker je bil prenos, ki ga ob naročilu, potem morate vedeti, dostava podrobnosti.B.Ko dostava varstvo datum skoraj do konca, če vam ni prejela izdelkov, prosimo, da nas podaljša dobavni rok, tako da lahko končno prejel paket.C.Po tem, ko bi dostave varstvo datum, če vam še vedno ni prejela izdelkov.Prosimo, da pravočasno obrnite na nas, tako da smo potrdili z ladjar in Rockeriada.si podjetje, in nato rešiti vprašanje za vas.D. da nas bodo cenili, če bi nam dobre povratne informacije.Ker upamo, da bomo dobave več boljših storitev za vas.

  • Vrsta: specializiranimi za umetno Simulacije ponaredek zelenjave model rekviziti
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: PU/Pena
  • Priložnosti 2: supermarket nakupovalni center jedilnica jedilnica rekvizitov, okras
  • Ime: kitajski listi zelena zelje model
  • Ob 3: praznično zabavo dekoracijo dobave rekviziti
  • Število Kosov: 1pc
  • Uporaba: fotografija fotografija rekviziti
  • Priložnosti 1: victualing hišo, hotel, restavracija, trgovina, trgovina dekoracijo zaslon rekviziti
  • priložnost 4: poučevanje rekviziti omari sideboard kabinet Kuhinja zaslon rekviziti

Oznake: 7020pkg, i40 večpredstavnostnih, pravkar sem, ponaredek česen, listje model, suzuki baleno, zelje rezalnik, dekor japonski, kitajski nakit, vrata izvažajo ploščo sedež.

Mnenja in ocene

Bagira Buzulukru
2020-11-25
5/5
The quality is super, big and not distinguished from the present, I recommend!

Pripomočki