50 BLAGOSLOV, Dobro Dekle po Meri Boutique 2.5" Bowknot Lase Lok Posnetek #420 Debelo

r123638

Nov izdelek

€16.24

~~~~DESCRIPTION~~~~

Ste ponudbe na sklop 50 Kosov lepa bowknot lase loki.Ti bowknot lase loki so po meri narejene za kupca specifikacije, ko se dražba konča.

So izdelani iz 7/8" grosgrain traku (vseh koncih so zaprti, da se prepreči iz resnejše)

Ukrep približno 2,5" dolgo.Tako draga loki lahko nosite vsak dan.

Priložite 1.78 " eno vile Aligator Posnetek , Prosim, glej sliko.

Lahko se odločite, No. 1, No. 420 kot je prikazan na sliki.

Prosimo, dovolite mi, da poznate svoje odločitve Ni.na tem seznamu stran samo, ko se odločajo za plačilo ali v ločeni e-pošti.

Glede na naše izkušnje, pomanjkanje kakršne koli izbiro podatkov lahko povzroči veliko dni zamude, izdelava in dostava loki.

Vsi predmeti iz okolja brez tobačnega dima, pet-brezplačne delavnice.

Prosimo, upoštevajte:barve lahko razlikuje nekoliko od fotografijo.

Lahko obiščete barvna karta za trdne barve loki.Rdeča številko na barvo kartice so enake število loki.

Zaupljivi blagovne Znamke - Lep blagovne Znamke ALIGATOR POSNETEK

Prednosti

1. Smo proizvajalec pribor za lase, Če naročnik imajo stil, vendar ne kažejo na naši spletni strani,se obrnite na nas in nam pošljite fotografijo , bomo izdelali brezplačen vzorec za vas, in nato pokazal vzorec fotografije za vas

2. Če nekaj barve je na zalogi , vas prosimo, dovolite nam, spremeniti za vas , vendar bomo v stik z vami vnaprej, če vam ne odgovori za nas v 2 dneh ,se Bomo odloçili naših priljubljenih barv za vas.

3.Prosimo, da smo ne prevzema nobene negativne povratne informacije ali 3 star , Če se proizvodi zgodi težave , se najprej obrnite na nas , bomo poskušali naši moči, da reši, je za vas.

4. Dostava: smo ponavadi bodo poslani predmeti, ki jih International EMS ,Približno 8-10 dneh od dneva dobave(razen za počitnice dan), če je nujno,sprejemamo tudi druge ladje načine, kot so YanWen Express /DHL in tako naprej,in to lahko poveča ladje pristojbino, če imate kakšne posebne odvzem prostosti,pls, vas prosimo, da stik z nami,najlepša hvala za podporo

5. V malo verjetnem primeru, da je donos na zahtevo, pls poskrbite, da vse vrne vključuje vse originalne predmete, nepoškodovano, v re-saleable pogoj, vsi originalni embalaži vključno s priročniki, garancija oblik, itd.Ladijski promet in manipulativni stroški se ne vrača.Kupec je odgovoren za stroške dostave, nastalih dostave izdelkov nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas, preden se vrnete.

Povratne informacije

Smo cenijo vsak povratne informacije pustite to je velika podpora za nas, ko jih potrdi plačilo, pls, vas prosimo, da pustite povratne informacije, tako da bomo boljše storitve.Smo tudi resne prodajalca, če obstaja kakršen koli problem,pls prvi stik z nami, preden pustite vaše povratne informacije, smo vedno bo vsak trud, da si zadovoljen z da, najlepša hvala!

  • Vrsta: Tiaras
  • Ime Oddelka: Otroci
  • Material: Mikrovlaken
  • Vzorec Tipa: Cvetlični
  • Spol: Dekleta
  • Postavka Vrsta: Pokrivala
  • Slog: Moda
  • Blagovna Znamka: blagoslov

Oznake: hiša blagoslov, blagoslov mama, blagoslov znak, blagoslov križa, trak blagoslov, blagoslov domov, 50 blagoslov, blagoslov obroč, Blagoslov 2, heavenes blagoslov.

Pripomočki