4Pcs Mol Podgana Repelenti Sončne Ultrazvočno Repeller Spike Vrt za Odvračanje Škodljivcev

r123549

Nov izdelek

€9.02 €6.49

4Pcs Mol Podgana Repelenti Sončne Ultrazvočno Repeller Spike Vrt za Odvračanje Škodljivcev

Specifikacije: Sončne sonic mol repeller vibrira in oddaja 400HZ nizko frekvenco sonic impulzi vsakih 30 sekund, da odvrača burrowing glodavci.Vibracije in sonic impulzov, ki so neškodljivi za ljudi, živali in okolje.Učinkovito, varno in humano glodalcev repelenti.Vibracije in sonic impulzi, ki bo prodre v tla, da ustvarite neznosno okolje za podzemne burrowing glodavci za bivanje in prisiliti, da zapusti premoženje in iščejo druge kraje, v katerem živimo.Obsežnih pokritosti: solar powered sonic škodljivcev repelenti seva v vse smeri.Priporočljivo je, da uporabite več naprav, ki se prekrivajo, ki zagotavljajo še večjo pokritost.To ponavadi traja 2-4 tedne za mol, gopher, voluharica, in druge burrowing glodavci, da zapustijo območje.Učinkovita sončna brezplačno.Sončne mol repeller je napolnjena z polysilicon sončne celice se kopičijo moč za delovanje na temno ur. 8-urna sončna brezplačno traja 6 dni, učinkovito in stalno preprečevanje vrnitev glodavci.Izdelani z neprepustnih, za preprečevanje korozije, ABS plastike enota, sončne sonic uharica repelenti je zelo vzdržljiv in ima dolgo življenjsko dobo, ki je odlično za na prostem za zatiranje škodljivcev v teras, trate in vrta.Ime izdelka: Mol Repeller Material: Nerjavno Jeklo + ABS Količina: 4Pcs Funkcije: Sončna Brezplačno, Varno, zatiranje Škodljivcev, Trajne, Obsežnih Pokritosti Velikost: 26 cm x 6 cm x 6 cm/10.2" x 2.36" x 2.36" (Pribl.) Opombe: Zaradi svetlobo in zaslon za nastavitev razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.Paket Vključuje: 4 x Mol Repeller

  • Vrsta Škodljivcev: Kače

Oznake: za clitor, čistilo ultrason, diy mačka odvračanja, miško odbijata, podgana se odbijata, airsoft torbica, postelja bug, mol odbijata, polje miško repeller, zvok ptičje nepropustno.

Mnenja in ocene

Closter12
2020-09-17
4/5
all ok
Lingotik
2020-10-18
4/5
Came the goods within 3 weeks. Is one The repeller was faulty, but three work normally. The rodents moved to the neighbors a week later. Now I do not see new slides on the site. Score at 4 points on 5 ball scale.
Grand Parts
2020-10-28
2/5
8 pieces

Pripomočki