ANYCUBIC Magnetni Tiskanja Raztegljiv Trak Flex Plošče Krožno Tiskanje Nalepke Trak premer 200/220/240 mm Anti upogibanje rob PLA 3D Tiskalnik

r12187

Nov izdelek

€13.67 €12.30

Prednost 1. Izdelki so A in B. A in B so ravno. 2. Ločeno upogibanje model je bolj priročno. 3. Ni potrebe za papir in strgalo za pomoč pri odstranjevanju model. 4. Se lahko namesti na vroče postelje in stekla platformo. 5. Tiskanje brez roba, upogibanje.No lepilo je potrebno. 6. To je lahko natisnjena na hladno posteljo. 7. Plošča je prilagodljivost in magnetizem. 8. PC materiala.Kratkoročne temperature odpornost na 180 stopinj, dolgoročno 130 stopinj.Več kot 130 stopinj magnetizma bo oslabila, vendar ne boste izgubili svoje magnetizma.Način namestitve : odtrgajte nazaj lepilo B strani in ga prilepite neposredno na platformi (prosim prilepite to stanovanje).Adsorpcije tiskanje plast strani na B strani brez mehurčkov.Opomba : Zaradi dejavnikov, magnetne palice, magnetni poljaki so usmerjeni ko dva kosa magnetna pola so zanič skupaj.Če sesalno je nestabilen, obrnite se Na površini 90 stopinj.Po končanem tiskanju, prosimo, odstranite modul v času.Če modul, ki je ohlajen za predolg, adsorpcije med modulom in platformo, ki bo večji in izdelek, ki bo zlahka uniči.Ker je magnetni, temperatura (priporočljivo od 50 do 80 stopinj celzija) ne sme presegati 80 stopinj.zato ni primerna za ABS .če je nastavljen) in ogrevani preko 80 stopinj,se bo l ose magnetizma.

Plačilo Attation:

* Prosimo ravni graditi ploščo ter pred tiskanjem.

* Prosim, ne pustite, ogrevane šobe dotaknite ploščo neposredno !

package :1* + 1* B

  • Premer: 200/220/240 mm
  • Blagovna Znamka: SWMAKER
  • Postavka Vrsta: Toplote Papirja

Oznake: anycubic znanja, slikar trak, 3d tiskalnik rack, anycubic pranje polje, flex trak, vodotesen, ultrabase, energična greti posteljo, toplo posteljo nalepke 220, 3d tiskalnik toplote posteljo nalepka, anycubic pranje 2.

Pripomočki