2020 Novo Steno Mount Polno Gibanja Zložljive Projektor Univerzalni Nosilec Menjalnika Vstavljanje 15 kg

r12029

Nov izdelek

€21.99 €19.34

Wall Mount Polno Gibanja Zložljive Projektor Univerzalni Nosilec Menjalnika Vstavljanje 15 kg

Model No.: DS-LQ1200 (750-1250mm) Kabel za upravljanje sistema.Max.Nakladanje: 15kgs Nagib: ±30° Vrtljiva: ±30° Vrtljivost: 360° Steno razdalja: 750-1250mm Barva: Bela

1. Vse shipping stroški so pokazali v Rockeriada.si ne vključuje Razširjeno Območje z Doplačilom! 2. Pls preverite z UPS, FedEx, DHL, TNT, DPEX ect.za potrditev, če svoje mesto (poštna številka) mora Razširiti Območje z Doplačilom!! 3. Carinskih Dajatev in Davkov, ki NISO vključene v ceno ladijskega prometa 4. Prosim, pustite vaš naslov pisarne za zbiranje parcele. 5. Stranke iz Brazilije pls pustite vaše CPF število v vrstnem redu, kot je vaš carinski ga potrebujejo. 6. Stranke iz Čila pls pustite vaše RUT število v vrstnem redu, kot je vaš carinski ga potrebujejo. 7. Clents iz Argentine pls pustite vaše CUIT število v vrstnem redu, kot je vaš carinski ga potrebujejo. 8. Stranke iz Brazilije, pls izberite shipping iz Brazilije, tako da vam ne bo treba plačati carinski brezplačno! 9. Stranke iz Rusije, pls izberite shipping iz Rusije, tako da vam ne bo treba plačati carinski brezplačno !

Dostava storitev (DHL, FedEx, EMS, UPS,TNT,CESTNINA ) je do PRODAJALCA,

to pomeni, da ne bomo ladja element, preko DHL ves čas, kot je spletna stran, je pokazala,.

Bomo izberite različne dostava ponudnik v skladu različne destinacije.

Vse informacije, ki se zagotovijo v prvotno stanje brez kakršne koli garancije in se lahko malo spremeni kadarkoli in brez predhodnega obvestila.

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Nakladanje: 15 kg
  • Številka Modela: DS-LQ1200
  • Slog: wall mount
  • Blagovna Znamka: dsupport
  • Stene distacance: 750-1250mm

Oznake: projektor stojalo, prilagodljiv projektor imetnika, podporni zid, projektor imetnik auto, deco m5, diy projektor stropna, nosilec, nosilec za monitor, monitor gori, projektor svetlobe strobo.

Mnenja in ocene

Marvy Marvz09
2021-02-02
5/5
Bracket, norms, the only thing that the base to the wall was a curve, the rubber kiyankoy aligned more less, the length of the projector cable is short (do not pay) If that breaks, then I'll add a tip.

Pripomočki