6 kos Bela Samolepilna Otroci otroški Otroška Varnostna Ključavnica Za Omare, Vrata, Predali Omara Hladilnik Wc Vrata 20.5 cm

r11748

Nov izdelek

€3.53 €2.65

Opis: 100% popolnoma nova in visoke kakovosti S lepilni trakovi, enostaven za namestitev Preprečiti vaš otrok odpiranje ohišja je vrata, in zaščititi otroka iz nepričakovane nevarnosti, se Uporabljajo, da predale, omare, vrata, omare, vrata in hladilnik vrata zaprta in dobiti nevarnih predmetov, se Lahko uporablja za hladilnik, omare, predali (risanje lock), wc in drugih nevarnih mestih.Krpo pas pripet, zelo prilagodljiv.Lahko držijo na vsakem vogalu, ni nič za vaše pohištvo Ni treba izvrtati luknje, z samolepilne nalepke, enostavno in priročno, varno in varno.

Tehnični podatki: Material: Vezavi pasu + ABS Barva: Bela (Celotna dolžina:pribl. 8.07 palec/20.5 cm Vezavi dolžina pasu:Cca. 3.93 cm/10 cm Teža: za 0,081 kg Navodila: 1: Očistite prah, olje in vodo, površine pred uporabo 2: Peel off trak kuverta, pritisnite trak močno sekund 3: Oprijema bo popolnoma pozdraviti in cementa po 24 urah(ne vlecite do 24 ur.Bo to vplivalo na trak oprijema). 4: ne dotikajte lepljive površine

Package vključeni: 6 x Otroška varnostna ključavnica(z trak 3M)

Opomba:

1.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, prosimo, dovolite 2-3cm odklon.

2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke in monitorja svetlost/kontrast nastavitve itd., se barvni ton spletne strani je fotografija in dejanski element, ki je lahko nekoliko drugačen.

  • Vrsta: Hladilnik Magneti
  • vzorec: Drugo
  • Specifikacija: Multi-piece Package
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Nalepka Tipa: Multi-stran Nalepke Kit
  • Magnetne Nalepke Slog: Oblika

Oznake: magnet otrok ključavnice, baby zaklepanje, magnet fotografija, predal magnet, magnetni otroška ključavnica varnost, kabinet omrežja, zapah magnet, vrata magnet nalepka, 9u, okrogla magnet pokrov.

Pripomočki