Brezžični Krmilnik za Igre Gamepad Vibracije Palčko za Sony Playstation 3 4 PS3 PS4 za ponovno Polnjenje 6-Osni Senzor DC 5V Sledilna Ploščica

r11580

Nov izdelek

€18.50 €12.40

Brezžični Krmilnik za Igre Vibracije Palčko za Sony Playstation 3 4 PS3 PS4 za ponovno Polnjenje 6-Osni Senzor Sledilna Ploščica Gamepad

Funkcija:

1. UŽIVAJTE DODATNE ZVOČNE UČINKE VGRAJEN V SLUŠALKE JACK: vgrajena v krmilnik je 3,5 mm avdio priključek za slušalke, tako da boste lahko slišali vsak bum, bang in trobljenje z lahkoto!Naravnost iz krmilnika in klepet s spletnimi prijatelji prek slušalke, na primer stereo slušalke.

2. DALI NATANČEN NADZOR IN MOČ & VIDNE SVETLOBE: krmilnik funkcije 3D-pospešek senzor, 6-osni zaznavanje funkcijo in odziven dotik pad, poleg tega pa boste lahko videli svojo luč, bar barve od zgoraj, kot boste igrali.To je intuitiven in krepko krmilnik gostitelji, ki so bolj vidne svetlobe bar, ki se zdaj prinaša še eno dimenzijo vašega igranja in pravico v svoje roke.

3. VIBRIRANJE kot POVRATNO informacijo & OBČUTLJIVI SENZORJI GIBANJA: zelo občutljivi senzorji gibanja, vgrajena v krmilnik ponuja drugo dimenzijo igranja in edinstven način za predvajanje za PS4 igre.V STOGA krmilnik izboljšuje iger na srečo, da se potopite v igralnih svetov se odločite, da boste odkriti.Odkrijte novo raven povratne informacije vam lahko da občutek, da z vsako hit, crash in eksplozije v igrah, ki podpirajo vibriranje kot povratno informacijo.

4. BREZŽIČNI PRENOS: z Uporabo visoko zmogljiva brezžična povezava tehnologije in zagotavlja zanesljivih signalov brez spuščanje, voznik brezplačno in avtomatsko povezovanje za PS4 ali PS3. Brezžični prenos standard, ki omogoča, da igrajo do 8 metrov stran od telefona ali tabličnega računalnika.Prosimo, bodite obveščeni, da prvič povezavo za PS4, boste morali uporabiti podatkovni kabel USB za povezavo prvič, nato pa odklopite kabel USB in pritisnite gumb PS, da postane brezžično povezavo.

5. UDOBEN ROČAJ: igralni krmilnik ima izboljšane funkcije in obliko za bolj udobno izkušnjo iger na srečo.Ta krmilnik je zasnovan za urah udobno iger na srečo in inovativnih dotik bar ponuja tudi več načinov, da igrajo za PS4.

Specifikacija:

Brezžični Razdalja: Približno 8m/26.25 ft

Vhodna Napetost: DC 5V

Litijeva Baterija Kapaciteta: 600mAh

Litijeva Baterija Teža: 14 g

Delovna Napetost: 3.7-4,2 V

Delovni Tok: 20-80mA

Vibracije Tok: 80-140mA

Pakiranje Velikost: 165 X 120 X 70 mm/6.5 X 4.72 X 2.76"

Package Teža: 302 g

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

1 X Wireless Controller

1 X Kabel Za Polnjenje

1 X Ročni

  • Blagovna Znamka: ALLOYSEED
  • Združljiv Znamko/Model: Sony
  • Certificiranje: NOBEN
  • Paket: Da,
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Brezžični Krmilnik
  • SONY Model: PLAYSTATION4

Oznake: ps 3 playstation sony, roza gamepad ps3, 2 os palčko, laser ps4, gamepad ps4, trenutno dc senzor, nadzor ps4, ps3 igre, Nadzor, ns brezžični gamepad.

Pripomočki