Pes Pas Pet Nastavljiv Odsevni Varnostni Jopič Offload Hoja Pet Pas Kuža Poliester Pas za Majhne, Srednje Psa Tožba

r114598

Nov izdelek

€13.19 €6.60

Pogosta VPRAŠANJA:

1. Trgovina na debelo in dropshipping sta pozdravila?

Nudimo Debelo in Dropshipping.

debelo, več kupite, cenejši boste dobili.Prosimo, da se kuponi in uživali koristi maso nakup.

Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja samo 3-7 dni, da pridejo.

Za Dropshipping,mi lahko ladja vaše naročilo za vaše stranke brez potrdila in promocijski material.

2. Kako sem lahko spremljali moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

3. Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun

Vrnitev&Vračilo

1.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar,kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

2. Predmetov je kupec prejel, ni, kot je opisano, se vrne sprejeti ali ohraniti predmet, in doseči dogovor s prodajalcem na znesek za vračilo.

O Povratne Informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, kot tudi 5-star, da bi podrobno oceno.Ko ste nam pokaže posnetek povratne informacije, vam bomo ponudili dodatni popust v višini 5% v naslednjem naročilu, prosimo, obrnite na nas pred naslednjo da paymen.

2. Če si delite naš izdelek povezave na vaše socialne mreže na mestu ali na Facebook, boste prejeli dodatnih 10% popust pri naslednjem naročilu naših izdelkov.prosimo, kontaktirajte nas pred naslednjo plačilo naročila.

3.Če niste zadovoljni s transakcijo z nami, NAS kontaktirajte preden oddate svojo oceno.Prepričani smo, da vse, kar bi lahko rešili tako, da so komunikacije.

  • Funkcija: Reflektivni
  • Sezona: Vse letne čase
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Pasovi
  • Material: Najlon
  • Pes Pas Tip: Telovnik Pasovi
  • vzorec: Trdna

Oznake: pes pas tiskanja, pes har, zmaji psi, pes pas nastavite, moški mačka pas, prodaja majhen pes pas, barbi majica, povodec, zabavno pet pas, jjeza.

Pripomočki