70 Steklenic Eterično Olje Imetnik Potovanje torba, Škatla za Shranjevanje 15/10/5 ml Steklenice #TAKO

r113358

Nov izdelek

€17.64 €14.11

Angleščina besed:

70 Eterično Olje Škatla za Shranjevanje、Eterično olje vrečko za shranjevanje、Eterično olje kovček

70 Steklenic Eterično Olje Imetnik Potovanje torba, Škatla za Shranjevanje Trdo Lupino Gosto Peno, pisanje Oznak Odpirač Ima 15/10/5 ml Aromaterapija Steklenice Steklenice

funkcija:

1、Ustrezen Prostor za Skladiščenje:Ta Eterična Olja torbico, ki bo imel 70 vašega , 15ml, 10 ml ali 5ml steklenice(steklenice premer ne presega 30 mm, višina ne presega 85mm).Olja steklenice so izkazane po pokončnem položaju, in se ne nagibajo k uhajanja iz v primeru.

2、iz Trdega EVA Materiala:shockproof, nosljivi in nič dokaz, vzdržljiv za uporabo.Dvojno zadrgo, ki je trmast in teče gladko.Ročaj in oblazinjenje za udobno prenašanje.Ne boste več potrebovali dveh ločenih primerih za vašo eterična olja in steklenice, saj to priročno primeru dejansko drži tako, zaradi česar je kot nalašč 2 v 1 primeru, da bo ustrezala vašim shranjevanje in potovanje potrebe

3、Premišljen Design: peno oblazinjenje imetnik v polje, bo vaše olje steklenice na enem mestu in jih preprečiti clinking skupaj.Odstranljivo, ki je osnova za enostavno čiščenje in vrhunske kakovosti pokrov, ki naredi vaše steklenice bolj varno in zakonsko varno.Notranji žepek pod pokrovom, kot nalašč za izvajanje dodatki, kot so nalepke, pipete, vizitke, odpirač za steklenice.

4、SUPER ZA POTOVANJA: trdi lupini posodo z roko, in so izdelani iz najvišje kakovosti, EVA material, ki je lažji od aluminija, leseni ali kovinski, vendar je shockproof, Semi-nepremočljiva dovoljeno boste, da ga nosite brez težav.

5、Skladiščenje vrečka velikost (cca): 13.4*9.8*3.9 palcev (34*25*10cm).Teža: pribl. 1.3 lb (610g).Premer shranjevanje luknjo eterično olje, steklenica: 30 mm

PLES OPOMBA: elemente, ki ste jih prejeli, so le, škatle za shranjevanje in ne vsebujejo eterično olje steklenice.

Ime izdelka: Eterično olje škatla za shranjevanje

Material: EVA

Velikost: 13.4*9.8*3.9 palcev (34*25*10cm)

Teža: približno 1.3 lb (610g)

Barva: Črna

pakiranje seznam:

1*70 Steklenic Eterično Olje primeru(ne eterično olje steklenice)

  • Material: Drugo
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Debelina: Drugo
  • Zmogljivosti: Drugo
  • Številka Modela: -
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Uporablja Prostor: Omaro
  • Specifikacija: Other
  • vzorec: Tri-dimenzionalni Tip
  • Uporaba: Drugo
  • Izdelek: Drugo
  • Vrsta: Shranjevanje Vrečk
  • Oblika: Kvadratni

Oznake: vrečko potovanje ženske, eterično olje bootle, potovanja kraft polje, eterična olja primerih, cyperus olje, dodatek potovanje, pregledna prevoz vrečko, eterično olje umetnosti, eterično olje vrečko partij, eterično olje primeru velike.

Mnenja in ocene

Jonytacker20
2020-12-04
3/5
Long wait. Transportation took a lot of time to my home (more than 2 months) Corresponds to the description Very strong odor at unpacking. The lid has been deformed in the transport (pressed inward), I hope it will resume its original form.
Magdusha03
2020-09-15
5/5
The seller no longer had the color ordered, he contacted me and offered me another color or a refund, I found it very honest and the shipment was very fast, everything is perfect!
Knd Kripton14
2020-11-02
5/5
Satisfied with the article!

Pripomočki