500pcs/roll Hvala Vam Nalepke za vaše naročilo Bele Nalepke Ovojnice Nalepke za poslovne pakiranje Ročno izdelane Tiskovine Nalepke

r11053

Nov izdelek

€3.69 €2.40

Informacije O Izdelku

Velikost:1 cm,/25 MM

Količina:1 Zvitek/500Pcs

Značilnosti:

❤MODEN DESIGN - čudovito, edinstveno modelov na okrašena nalepke.Naj vaše stranke vedo, znajo ceniti svoje podjetje! ❤SUPER ZA VSA PODJETJA: Spletne trgovce na Drobno, Lastniki Malih Podjetij, Kraft Oblikovalci in več.Preprost način za reči Hvala za vaše stranke in povečati sodelovanje. ❤ZA VSE POVRŠINE, - naše nalepke so samolepilne lepilo palice, ki na večini površin, kot so: papir, plastika, kovine, stekla in folije.Kot nalašč za voščilnice, ovojnice, škatle, vrečke, kartoni, tkiv in več.Kot nalašč prilepite na ovojnice in embalaže.Opomba: 1. Prosimo, dovolite nekoliko razlika zaradi ročnega merjenja.Barva je lahko nekoliko drugačna, saj različne monitor.Hvala! 2.Če imate velike količine , vas prosimo, da stik z mano, sem vam bo dala najboljše popust, hvala!

  • Material: Papir
  • Velikost: 1 Inch/25mm
  • Starost: >3 LET
  • Številka Modela: cr05

Oznake: Ročno Izdelani, hvala za naročilo, poslovni list, mala podjetja nalepka, 3 dvorišče čipke, pakiranje škatle da, kariran ozadje, ročno izdelane nalepke, hvala, zahvaljujemo se vam za vaše naročilo.

Pripomočki