Mslynn Pred Oskubljene 360 Čipke Spredaj Zapiranje S Baby Lase, Ki So Prosta Dela 8"-22" Remy Človeških Las Perujski Naravnost Zaprtje

r109764

Nov izdelek

€80.84 €80.03

version=2.2; datum=20180709

product_begin

zhutu_Begin

zhutu_End

pruduct_end

customer_begin

customer_end

guanlian_begin

guanlian_end

feedback_begin

Hi, dragi prijatelji, če vam je všeč naša las, upam, da vam lahko nam vaš vseh 5 zvezdic povratne informacije in prenesete super hair slike na povratne informacije, ki je res velik podporo za naše prodajalec delo.To bo nas spodbuja, da bolje in bolje je, da vam služi strankam.Bomo uporablja za naš šef vrnitev $5 in poslali vam zelo lepo darilo v naslednjem naročilu, da pokažemo našo hvala.Če imate kakršne koli težave, naše lase izdelkov ali storitev, se, prosimo, obrnite na nas, neposredno preden je zapustil vse negativne povratne informacije ali odpiranje spora in bomo vedno, da vam služi.

feedback_end

izdelkov size_begin IZBERITE VELIKOST, KI VAM USTREZA Dolžini Las

(Inč/cm) 8" 10" 12" 14" 16" 18" 20" 22" 24" 26" 28" 30" 20 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 75 Ena Standardna Glavo(Snop) 2-3 3-4 4-5 OBVESTILO: Običajno naše lase, teža 95 g-100 g.Če želite polno glavo, 4 snope so potrebne predvsem za lase dolžina je več kot 20 cm.Merjenje Prosimo, stretch lase, še posebej, valovite in kodraste lase, ko ste ukrep lase, kot sledi merjenje sliko.

izdelkov size_end

hair_begin

Korak 1: Dal lase v toplo vodo in sperite ga.

Korak 2: Nanesite nekaj šampon in sperite lase.Ne pozabite, uporabite prsti za česanje las ali uporabite široko-zob glavnik za česanje las.

Korak 3: Sperite šampon dobro.

Korak 4: Nanesite nekaj balzam za lase in nato pogoji, ki jih je približno 20 minut.

Korak 5: Sperite balzam za dobro in trak za lase z brisačo ali stare T-shirt, da izgubi vode.

6. korak: Uporabite vlage ali olje, da lasje iz suhega.Ne dajo na lase pod sonce in posuši z naravno zraka.

OPOMBA: Ne uporabljajte šampon za kodraste lase tako pogosto.Globoko je pogoj za kodraste lase dobro.Lahko uporabite Elastina in olje, da kodraste lase premetavati.

hair_end

shipping_begin Ladje CA NAM Evropi, Afriki AU Delovnih Dni 3-4 Dni 3-4 Dni 3-4 Dni 5-7 Dni 3-4 Dni

OPOMBA: Običajno uporabljamo, FeDex, ladje, da bi za NAS.Če pa jo želite uporabiti express boste vedno uporablja, in povejte nam, in bomo potrudili, da ladja vaše naročilo, kot želite.Smo iskreno opravičujemo za vse nevšečnosti.

shipping_end

return_begin Nasveti:

1. Prosimo, preverite paket skrbno, ko prejmete paket.Če ni nobene škode, lahko pa se prijavite za paket in potrdite naročilo.

2. Če so lomljenega ali napačen izdelek, vas prosimo, da fotografije in se obrnite na naše spletne storitve ASAP.Kupec Plača stroške prevozov Prodajalec plačati stroške prevozov Fotografija, ki Izmenjavo na voljo Odpor/Neprimerne DA Spremeniti slog ali barvo, DA Dostava narobe predmetov ali barv, ki da da DA Kakovost problem da da DA Umetno razloga ne ne ne NE

return_end

faq_begin Q1: Lahko lase, se popravijo ali zvit?A: Da.Uporabite ravno železo/straighter ali klešče, prosim, ne presega 150C, tudi če je nameščena, ampak kot svoje lase, nikoli ne uporabljajte vroče orodja preveč pogosto, in prosim, ne se preveč pogosto, ali lase bodo zlahka dobili suho in zapleten.Q2. Zakaj je dlake enostavno priti do zapleten?A: razlog, zakaj lase zapleten, kot naslednjih razlogov in morate se izognili zapleten, kot sledi.

1. Vaši lasje snope lahko zapletla zaradi suhega, olje&umazanijo build-up, soli, vode, klor in ne česanje(široko zob prišel za telo val, ravne lase, prst glavnik za kodraste lase) iz svoje lase vsak dan.

2. Poskrbite za pranje&pogoj vaše lase vsaj enkrat tedensko, dvakrat tedensko je boljši.Uporabite vlažilna pade ali se posvetujte s svojim stilist za več pomoči.V3: Zakaj so moji lasje dobili prašijo?A: Prosim, ne uporabite glavnik za krtačo kodraste lase, samo tek s prsti nežno; uporabijo širok glavnik zob za ravne ali telo val slog.Po pranju, užitek medicinska sestra lase z nekaj las olje, in lasje bodo svile in mehke.V4: Kakšen tip las, izdelki za nego naj uporabljam?A: Uporabite dobre kakovosti šampon in balzam, kondicioniranje vaše lase, je zelo pomembno za ohranjanje to mehke in obvladljive.In lahko uporabite izdelke, kot so gel in razpršilec za lase, da curl v mestu, vendar poskrbite, da umijte lase in se ne pusti tam izdelkov za dolgo časa.

faq_end

  • Gostota: 130%
  • Osnovni Material: Švicarski Čipke
  • Izdelana Metoda: Ročno Vezane
  • Primerna Umirajo Barve: Primerna Umirajo Barve
  • Tekstura: Ravne
  • Lahko Permed: Da,
  • Pošiljk na Paket: 1 Kos Le
  • Blagovna Znamka: mslynn
  • Barva Čipke: Srednje Rjava
  • Človeški Tip Las: Perujski Lase
  • Vrsta Barve: Čiste Barve
  • Material Razred: Remy Las
  • Vrsta: Čipke Spredaj
  • Številka Modela: pred oskubljene 360 čipke spredaj

Oznake: frontalna perujski, 360 čipke, 360 čipke spredaj zapiranje pregleden, 360 spredaj čipke lasuljo, maxine od, perujski prodaje zaprtje, beaudiva las lasuljo, bd človeških las, 360 spredaj čipke zaprtje spredaj, 24 palčni človeških las lasuljo.

Mnenja in ocene

Dxgleorgiy
2020-11-30
5/5
i fully recommended the the seller of the store and her beautiful hair im so happy i will be ordering more hair product from her she is very honest and follow up all her shipped orders until to their final destination, the best in quick shipping got my hair less than aweek , please this the best store to order from you will never regret

Pripomočki