Pes Las Brivnik Električni Strokovno Pet Ljubkoval Strojno Orodje, USB Polnilne Brivniki Las Rezalnik Mačka Pes Frizuro clipper

r10908

Nov izdelek

€15.37 €12.30

Funkcija:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti . ❤To jjeza clippers je šepet-tih in ima zelo nizke vibracije, tako da vaš jjeza ne dobijo strah in boste lahko trim svoj plašč z lahkoto in veliko hitreje, hitreje! ❤Varno in Ostro Rezilo.Nadgradnja iz nerjavečega jekla fiksno rezilo in keramični gibljejo rezilo lahko zagotavlja odlično zmogljivost rezanja.Rezilo dovolj ostri, za dolgo časa uporabljate.Snemljiv rezila, enostaven za spremembe in čista. ❤Nizke vibracije in ultra tiho design.Hrup pri delu je le okoli 50 db, za pomoč pri hišnih se počutijo na enostavnost, ne bojte rezani las več. ❤4 straže glavniki (3 mm / 6 mm / 9 mm / 12 mm).Nastavljiv clipping glavnik se uporablja za striženjem las različnih dolžin; in snemljiv vodnik glavniki, da za hitro, enostavno česanje spremembe in večja vsestranskost. ❤Prosimo, Upoštevajte,: če vaš hišni ljubljenčki dobili dolge in debele lase, boste morali uporabiti škarje, rezano krajša na prvi, sicer clippers lahko jam gor in ne dela pravilno.Tehnični podatki: Ime izdelka: Hišne Las Clipper Rezalnik Material: Titan in Keramični Element Velikost: 180 * 43mm Seznam paketov: 1 * Obrezovalnik 4 * Omejitev Glavnik 1 * Čiščenje Krtačo 1 * USB Polnilec 1 * Baterije 1 * Uporabniški Priročnik 1 * Vzdrževanje, Mazivo Funkcija poudarki: ❤To jjeza clippers je šepet-tih in ima zelo nizke vibracije, tako da vaš jjeza ne dobijo strah in boste lahko trim svoj plašč z lahkoto in veliko hitreje, hitreje! ❤Varno in Ostro Rezilo.Nadgradnja iz nerjavečega jekla fiksno rezilo in keramični gibljejo rezilo lahko zagotavlja odlično zmogljivost rezanja.Rezilo dovolj ostri, za dolgo časa uporabljate.Snemljiv rezila, enostaven za spremembe in čista. ❤Nizke vibracije in ultra tiho design.Hrup pri delu je le okoli 50 db, za pomoč pri hišnih se počutijo na enostavnost, ne bojte rezani las več. ❤4 straže glavniki (3 mm / 6 mm / 9 mm / 12 mm).Nastavljiv clipping glavnik se uporablja za striženjem las različnih dolžin; in snemljiv vodnik glavniki, da za hitro, enostavno česanje spremembe in večja vsestranskost. ❤Prosimo, Upoštevajte,: če vaš hišni ljubljenčki dobili dolge in debele lase, boste morali uporabiti škarje, rezano krajša na prvi, sicer clippers lahko jam gor in ne dela pravilno.

  • Vir Napajanja: USB polnjenje
  • Čas Polnjenja: 4 ure
  • Vrsta: Psi
  • Je Pametno Napravo: No
  • Podpora: Dropshipping / padec ladijskega prometa / Trgovina
  • Primerna za: Strokovno Pet Clipper
  • Aparat: Ljubljenčka, Psa, Mačke, Konji, Zajci, Živali
  • Napetost: USB/battery
  • Postavka Vrsta: Psov, striženje, nego brivnik
  • Številka Modela: Hišne las Clipper

Oznake: vezi, nego psa, clipper pes lase, big dog clippers, nego psa clippers kovin, hišnih mačk ženina, pet pomodar strokovno, barbi majica, hlačke pet ljubkoval, drevo brivnik, clipper oster.

Mnenja in ocene

Changtraisamac55
2020-09-22
5/5
Good news!

Pripomočki