Hikvision OEM 8CH 4K NVR 4/6/8pcs 5MP IP PTZ 4X Zoom Fotoaparat POE tehnologijo IP Security System Kit IP Kamere Zaprtih prostorih/na Prostem Two-way Audio

r10871

Nov izdelek

€676.83 €406.10

①Hikvision OEM H. 265+ 8CH 4K 8MP POE NVR Anpviz 5MP IP PTZ Kamere 4X Zoom 4/6/8pcs Sistem, Zaprtih prostorih/na Prostem Hik-Povezati in iVMS-4500 & GuardingVision Mobilne APLIKACIJE. 2TB/4TB/6TB HDD Neobvezno, 4/6/8*20m Omrežni Kabel vključen.To je 100% Prvotne Hikvision Mednarodno Različico NVR, Tako NVR in Fotoaparat Podpora angleščina Firmware Nadgradnja Iz Uradne spletne Strani. ②Model številka: NVR108MH-P8 & IPC-D7451EDS-4X ③IP video vhod: 8ch ④Resolution: NVR--8MP Fotoaparat--5MP ⑤Client: iVMS-4200 ⑥Mobile APP: Hik Povezavo, iVMS-4500 in GuardingVision ⑦100% Pristen Hikvision in Anpviz!Vsa oprema je mogoče nadgraditi kadarkoli ⑧For kupovanja in kit prilagoditi, vljudno prosim, obrnite na nas pred nakupom ⑨Available v CN skladišču! ⑩3 poslovne delovnih dni, čas postopka v CN Obvestilo: 1. Davek & Duty : nudimo brezplačno dostavo za večino držav, vendar ne zajema nobenih dolžnosti in davkov.Carine in DDV od blaga, ki niso vključeni v ceno.Nismo prepričani, če bi plačilo carine.To je odvisno od zakonodaje države, ki jo moramo ubogati.Kupci morali plačati Dajatve & Davek, ko je napolnjena do kupca carine, hvala 2. Daljinsko Fee : samoti z doplačilom zaračuna za mednarodne in domače pošiljke v oddaljenih območjih.Če je vaš naslov, ki je definiran kot oddaljeno območje za Mednarodno Express, boste morali plačati dodatne daljavo z doplačilom.Ali lahko nam drug naslov, ki ni oddaljeno.Hvala za vaše sodelovanje! 3. Vljudno Opomni : ruski in Brazilski prijatelji, prosim, ne pozabite, da pripomba osebno Davčno osebna izkaznica ali Potni list informacije če imate upanje, da uporabite Express (kot Rockeriada.si Premium Dostava in DHL).Drugače, Rockeriada.si ne dovolite nam, da uporabite ta načina ladijskega prometa pri urejanju pošiljko.

1. 8CH 4K 8MP H. 265+ POE NVR * 1 2. 5MP H. 265 POE IP PTZ Kamere 4X Povečava * 4/6/8, količina dodatni 3. Napajalnik za NVR * 1 4. Mouse * 1 5. Uporabniški Priročnik na CD * 1 6. 20m Omrežni Kabel * 4/6/8 7. 2TB/4TB/6TB HDD Neobvezno

Super HD, 8MP 4K Visoki Ločljivosti NVR 8MP 4K visoka ločljivost do 3840x2160, veliko bolj jasno kot 6MP.HDMI in VGA neodvisnih rezultatov.To zagotavlja neverjetno svetlo in v pravi barvi, ki omogoča, da vidite vse predmete, ki zelo jasno.

Save $70 na Trdi Disk

V H. 265+ standard kodiranja omogoča snemanje do 4-krat dlje kot H. 264 z enako HDD

Zaznavanja Gibanja Urnik za NVR zaznavanja gibanja na NVRs je omogočen ves čas privzeto lahko uporabniki urnik, ko je zaznavanje gibanja bo delo in ko se, ne glede na dejanske potrebe.Zaznavanje gibanja, Bogati Opozorila Kadar koli kamere, zaznavanje gibanja, NVR108MH-P8 lahko buzz, da pokličete vašo pozornost.Lahko pošljete tudi e-pošto in pritisni in vas in sprožite Snemanje.Na ta način ste lahko obveščeni v realnem času, ko je invazija se zgodi.POE-Enostavna Namestitev, Tudi za Začetnike pravi play in plug varnost!To zunanja oblika POE (Power over Ethernet), z enim kabel, ki povezuje vsakega IP kamera za NVR tako za napajanje in video in enega prenosnega.Enostavno ožičenje - ožičenje proces ne more biti enostavnejši za domače mojstre in začetnike SD in Cloud Storage

Podpora oblak shranjevanje in Max 128GB SD snemanje, varnost podatkov je bolj stabilen.Če želite, da z uporabo Storitev v Oblaku, morate samo za to plačati , če jih ne potrebujete za uporabo , se bo previjanje ustavilo samodejno, ko ne boste plačali za takso.

Enostaven Za Namestitev Micro SD Kartico

Ta Kupola POE IP PTZ Kamera Podpira Micro SD Kartice do 128GB, smo lahko tudi kupci z 32GB in 64GB Kartica SD, 32/64/ 128BG SD Kartico Izbirno.

Z dvosmerno Avdio podporo Tega IP PTZ video nadzorna kamera je vgrajena v eno-way Audio funkcijo (Vgrajen Mikrofon in Zvočnik), dvigni glas okoli, in dobili jasen glas na obe strani. 4X Povečava za 2,8~12 mm Objektiv

Manjše leče, ki so znani kot širokokotni objektivi, ki proizvajajo večje vidno polje, kot fotoaparati z večjim objektivom.So ujeti veliko območje, čeprav predmeti bodo prikazani manjše v sliko.Širokokotni objektivi so namenjeni za spremljanje velike površine

Zaznavanje Gibanja

Kadar je nevarnost, da se odkrije, ta nadzorna kamera se sproži opozorila, ki jih takoj pošiljanje opoz. na e-pošto in potiskanje obvestila za vašo napravo.Lahko ustvarite posebne gibanja odkrivanje območja za spremljanje nekaterih področij, kot želite.Lahko prilagodite občutljivost zaznavanja gibanja za zmanjšanje lažnih alarmov.

Vse-kovinsko ohišje Ta IP PTZ Kamera se nahaja v visoko kakovostni aluminij, to pomeni, da bi lahko bolje prenesejo na prostem pogoji in nasilno učinkov Visoke Kakovosti Night Vision Z LED Luči in izboljšano infrardeče sevanje za 24-urni nadzor, je 2MP/ 5MP/ 8MP fotoaparatom zagotoviti jasno, night vision, do 98ft dolge razdalje (glede na okolje)

Vremensko IP66 Zaprtih prostorih/ na Prostem

Aluminij zlitine telo in stanovanj bi WiFi kamera je IP66 nepremočljiva rating.Ta Kupola na prostem nadzorna kamera deluje brezhibno zunaj, tudi v težkih vremenskih razmerah.

Plug & Play, Hikvision Odjemalec iVMS-4200 podprte To je original Hikvision OEM NVR, Plug & Play z Hikvision in Anpviz POE IP Kamere - Hikvision Odjemalec iVMS-4200 in Mobilne APLIKACIJE Hik Povezavo, iVMS-4500 in GuardingVision podprte 24/7 Zanesljiva Snemanja, Če imate veliko varnostne kamere ali, če želite, 24/7 zanesljiva snemanje, Anpviz NVR lahko vaša najboljša izbira.V NVR deluje odlično in učinkovito s fotoaparati za round-the-clock spremljanje in snemanje za vaš dom in poslovne varnosti in nadzora.Hkrati s Pametno Predvajanje predvajanje funkcija tega NVR omogoča, da vedo, celotno prireditev.Replay pomembne dokaze ali smešno video zapise. 8-kanalni hkratno predvajanje.Lahko hitro iskanje za kateri koli dogodek, ki se je zgodilo v vsakem trenutku.Časovnik os načrtovanja v split zaslon omogoča priročno za vas, da prosto pojdite nazaj na različnih dnevih, urah, minutah za ogled prireditve ste zamudili.Daljinsko Ogled, Kadarkoli in od Kjerkoli, Ne glede na to, kje ste, si lahko oddaljen dostop do NVR, da vidite v živo pretakanje in ostali povezani.Na daljavo ogled NVR prek: Hik-vzpostavljanje in Varovanje vid na vašo mobilno napravo, iVMS-4200 Odjemalca na vaš računalnik.Brezplačne Posodobitve Vdelane programske opreme Brezplačno Hikvision/ Anpviz posodobitev strojne programske opreme omogoča, da vaša varnost NVR/ Kamera tekočem z up-to-datum značilnosti, kot tudi določitev koli napake ali glitches.

  • Blagovna Znamka: anpviz
  • Video Vhod: 8 Channel
  • KOS Fotoaparata: 8Pcs
  • Dolžina Kabla: 20m

Oznake: dava ip kamere, fotoaparat hikvision ptz, besder kamere ip, fotoaparat reolink, fotoaparat surveil, poe, anpviz poe, hikvision mednarodnih zvonec, hikvision video nadzor, earphon.

Pripomočki