Tuya ZigBee Smart Interruptor Wifi Stikalo Modul Smart Življenje Stikalo Pametni Dom Breaker Modul Za Podporo Alexa Amazon, Google Doma

r10809

Nov izdelek

€4.45 €2.54

Opis:

100% popolnoma Nova in Visoke Kakovosti!

1.Ta pametni Tuya ZigBee 3.0 modul je zasnovan z ZigBee 3.0 protokol posebej, združljiv z Tuya ZigBee hub, da se zavedaš celotno povezavo vaše hiše,a res dobro zamenjavo za nestabilno Wi-Fi.ZigBee 3.0 protokol z mini design oblačila za EU/UK steno preklopnik ,in lahko je v vaši steni preklopnik svoje tradicionalne stikalo brez vpliva na vaše izvirno dekoracijo slog, da bi bilo pametno,da svoje naprave, zadnji power on/off smart preobrazba in pretvorbo večini koli izdelki, združljivi s pametnimi tisti;tradicionalne stikalo in to smart modul lahko deluje samostojno, brez vmešavanja. (Opomba:Ta modul je primeren le za rocker switch,glej sliko 2 za podrobnosti.)

2.Lahko se uporablja kot 1-pot 2-way vezje (2 stikala nadzor 1 svetlobe); preprosto priključite na 1 2 stikala in pretvorbo povezani v pametno eno (za 2-way krog)

3.Omogoča prostoročno glas in brezžično daljinsko upravljanje;podpora Amazon Alexa googlova Domača stran glasovni nadzor in Pametno Življenje in Tuya App nadzor na področju pametnih telefonov s posebnimi Tuya ZigBee 3.0 hub potrebna in povezan.

4.Glede na stanje stabilno omrežje ali ne omrežju ZigBee 3.0 stikalo modul je res nenadomestljiva mora združiti z ZigBee prehod v obliki doma LAN,NIČ VEČ SKRBI, no in šibko omrežja,enostavno dobiti nadzor prek priključene naprave tako dolgo, kot je stabilno ZigBee signala;Omogoča bolj naprave, povezane prek ZigBee kot WiFi protokola.

5.Prevzemite popoln nadzor nad priključene naprave s števci, urnike in odštevanje (1/5/30 minut, 1 uro, itd.) s Pametno Življenje in Tuya App; delež nadzor z družino in prijatelji za dodatno udobje; vključuje celoten 2-letno garancijo in 60-dnevno vračilo jamstvo za popolno zadovoljstvo.

Specifikacije:

Vrsta izdelka :ZigBee Stikalo Modul

Napetost:90-250V AC

Tok:10A

Brezžični Protokol :ZigBee 3.0

Delovanje temp:-10℃-+40℃

Primeru temp:Tc: +809℃ (Maks.)

Območje delovanja≤200 m

Potemni (Šxgxv):52x47x18 mm

IP ocena:IP20

Paket Je Vključeno:

1* breaker

1*Navodila

Opombe:

1. To je Zigbee smart modul stikalo, ki se morajo uporabljati v skladu Zigbee prehod razdelilnika z Zigebee protokola.

2. Namestitev naj opravi usposobljen električar v skladu z lokalnimi predpisi.

3. Hranite izven dosega otrok in proč od vode, vlažno ali vroče okolje.

4. Namestitev je stran od močnih signalov souroes, kot so mikrovalovna pečica, ki lahko povzročajo prekinitve signala za posledico nenormalno delovanje .

5. Ovire za betonske stene ali metalliocmaterials lahko zmanjša učinkovito delovanje ange in se je treba izogibati.

6. NE poskušajte dsassemble, popravilo ali spreminjanje

  • Blagovna Znamka: centechia
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Združljivost: Vsi Združljivi
  • Članice Zbora: Ready-to-Go
  • Fotoaparat Opremljen: No
  • Številka Modela: 2020

Oznake: pametno stikalo wifi, interruptor wifi alexa smart življenje, interruptor smart fan, stikalo zigbee, mks, wifi, mini sonoff stikalo, interruptor wifi smart življenje, senzor zigbee, sonoff din stikalo, mini interruptor wifi smart življenje.

Pripomočki