10pcs za Varnost Otrok, Kabinet Zaklepanje Baby Dokaz Varnosti Zaščitnik Predal Vrata Kabineta Zaklepanje Plastično Zaščito Otroci Varnost Zaklepanje Vrat

r10645

Nov izdelek

€10.08 €6.05

Opis

Ti predmeti so tudi iz premium ABS materialov za trajno in praktično uporabo.Namenjeni so za hladilnik vrata, omare vrat in predalov, itd., da se prepreči vaš dojenček od ranjavanje svoje prste, medtem ko igranje in zagotavljajo vaš dojenček varno okolje.

Značilnosti

- Barva: Prozoren.

- Material: ABS.

- Velikost: 15.50X3.50X1.00cm/6.09X1.38X0.39in ch.

- Iz premium ABS materiala, zato je trajna, praktičen in enostaven za namestitev.

- Omogoča odraslim, da se odprejo in zaprejo se z eno roko.Vendar je težko za najmlajše, da ugotovimo, ter odkleniti.

- Otrok varnostne ključavnice so za preprečitev, da bi vaš otrok z odpiranjem omare, predale, omare, vrata, okna, hladilniki, wc sedežnih prevlek, smeti pločevinke, omare, pralni stroji in drugi gospodinjski predmeti, ki lahko predstavljajo tveganje za otroke.

- So primerna za vsako velikost naprave in pohištvo.S temi otroške varnostne ključavnice lahko tudi, imejte stvari lepo organiziran kot vaš radoveden otrok ne more doseči to!

- Don t skrbi za vaše pohištvo, ti trakovi dopust brez ostankov in ne povzroča nobene škode za to!

10 x varnostne ključavnice

  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Zaklepanje Tip: Drugo
  • Številka Modela: Varne Ključavnice
  • Certificiranje: NOBEN

Oznake: otrok omarico, 13 inch android tablet, gt sonic ultrazvočni čistilec, digma tablet, predal trak, 7 android tablet, otrok dokaz, meizu tablet, childlock, otroci vrata ustavi.

Pripomočki