Novi Mini Žično Sireno Za Moje 99 Cone PSTN/GSM Brezžični Doma Opozorilo Varnostni Sistem 120 dB Alarm dodatna Oprema Sirene

r10205

Nov izdelek

€4.91 €4.27

Mini Žično Sireno Za Moje 99 Cone PSTN/GSM Brezžični Doma Opozorilo Varnostni Sistem

Značilnosti:

Na 120dbs, to sireno ne bo samo opozorila, sosedje, vdor, ampak prestrašiti proč vlomilec, pravico iz vaše hiše!

To piercing, plug-in sirene je lahko priključen na vaš tipkovnico/Konzolo.Deluje z vašega sistema, se odzivajo na signale iz opozorjeni Tipkovnico/Konzolo.

Ne vsiljivec bo visi okoli, ko je ena od teh sirene zveni!

Zvok indeks: 120dB

Zvočne frekvence: 3.8KH2+10%

Prenos hitrost: 3H2 povečanje ali discrease 10%

Paket Vključuje:

1 x Žično Sirene

To alarm, sirene, ki je primerna za najbolj alarmni sistem v naši trgovini

Plačila: * Plačilo mora biti vložen v 3 dneh, ko je naročilo. * Če imate težave s plačilom,prosimo, kontaktirajte z nami ali stranko storitev o Rockeriada.si.Dostava: *Bomo poslal paket v 2-3 delovnih dni po plačilu jasno. *Ne moremo storitev nadzora tranzitni čas, ta informacije, ki jih prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Zato prosim, dajte nam priložnost, da preverite paket za vas. *STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo, še posebej med prazniki. *Če je niste dobili vašo pošiljko v roku 60 dni od plačilom, prosimo, kontaktirajte z nami.Bomo spremljali pošiljko in dati odgovor, da boste čim prej.Naš cilj je zadovoljstvo strank!Garancija: *1 Let zamenjava garancijo. *Mi koristi za vse predmet prodaje.Če potrebujete pomoč, in imajo katero koli drugo vprašanje, vas prosimo, da nas kontaktirate po Rockeriada.si sporočilo. *Kupec je odgovoren za vrnitev stroškov dostave in zavarovanja. *Dostava/Ravnanje/stroški Zavarovanja, se ne vrača.Povratne informacije: *Svoje Pozitivne povratne informacije in vseh 5 zvezd, ki so pomembne za nas, ki nas spodbuja, da bolje in podporo najboljše storitve in dober izdelek za vse stranke.Hvala vnaprej za vas zapušča pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic. *Prosimo, ne puščajte negativne povratne informacije in nizek rezultat, ker s tem ne rešite težave.Prosimo, da nam priložnost, da storitev, ki jo še enkrat.Pišite nam: *delovni čas - odprti Smo od ponedeljka do sobote med 9:00 - 6:00.Če ste pošta nam vprašanje po delovnih urah, se bomo potrudili, da odgovor na vaše vprašanje.Če ne, bomo dobili nazaj, da boste na naslednji delovni dan.Hvala za vaš obisk in dobrodošli, da nas obiščete še enkrat!

  • Blagovna Znamka: Fuers
  • Številka Modela: ST00405
  • Zvok: 110dB
  • Poreklo: CN(Izvora)

Oznake: alarmni sistem, sirene, wofea 433, arduino, 220v sirene, alarm, sirene brezžični, rog alarm za hišo, earykong, sirena brezžični wifi, alarm, sirene.

Pripomočki