Mongolsko Kinky Kodraste Lase Snop Človeških Las 30 Inch Snope, Ki Niso Remy Las Vezavi Razširitev Naravne Barve Lahko Kupite 3/4 Snop

r10169

Nov izdelek

€27.16 €14.94

Mongolsko Kinky Kodraste Lase Snop 100% Človeških Las 30 Inch Snope, Ki Niso Remy Las Vezavi Razširitev Naravne Barve Lahko Kupite 3/4 Snop

Najboljši Človeških Las Snope, 100-105g Na Snop

Močna In Dvojno Pralni Votek Z Dodatnimi Šivi Za Zagotovitev, Ne Prašijo

Debele Od Votek, Da se Konča,100-105g/snop,Res je, Da Težo In Dolžino

Mehko & Premetavati Curl, Lahko Barvana In Beljene

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Zakaj so moji lasje razširitev pridobivanje zapleten?

A: 1)Vaše lase razširitve zmeda zaradi suhega, olja, umazanije built-up, soli, vode, klor in ne česanje(širok glavnik zob) iz svoje lase vsak dan

2) prepričajte se, da pranje stanje vaših las, vsaj enkrat tedensko, dvakrat tedensko je boljši.Uporabite oljčno olje, da navlažite je gladko ali se posvetujte s svojim stilist za več pomoči.

Q: Lahko sem barvanje las?Kaj Naj bom pozoren?

A: Vse naše lase je lahko barvana v barvo, ki jo želite, razen #613, vendar morate to storiti strokovno, da bi dobili natančne barve ne poškoduje las.Kot devica lasje bodo enostavno suhe po odhodu lase donatorjev, tako don' t dye ali restyle lase preveč pogosto, ki jih bo škodil lase slabo.

Q: Zakaj moji lasje izgubili vzorec po pranju?

A: Vijugasto/kodraste lase je bila narejena s paro, brez kemikalij, tako teksturo bodo ohlapna po pranju.Pls vljudno razumeti, da to naredimo za ohranjanje las za življenjsko dobo in ohrani svojo naravno stanje.Lahko restyle las, da bi dobili poseben slog.

Q: Zakaj ima sive lase obstajajo v moje lase snop?

A: Devica non-barvane lase, ki bo imel nekaj pramenov sivih las ali split konča znotraj, je' e normalno in ne kakovosti problem.

Smo ponavadi zbirajo lase skrbno med proizvodnjo, vendar smo lahko t zagotoviti 100%n št sive lase ali split konča.prosimo za razumevanje in poberem nekaj pramenov iz sebe.Najlepša hvala za vaše razumevanje.

Q: Kako dolgo dlako nazadnje?

O: Naše lase lahko traja zelo dolgo časa, odvisno od tega, kako ste ga vzdrževati.Nekatere skrbi za stranke, da je zelo dobro in uporabite več kot 12 mesecev.Zdravljenje je kot svoje lase in se zelo dobro skrbi za to, da trajajo dlje.

  • Pošiljk na Paket: 1 Kos Le
  • Najdaljši Lase Delež: >=5%
  • Tekstura: Kinky Kodraste
  • Material Razred: Non-remy Las
  • Lase Votek: Pralni Dvojno Votek
  • Blagovna Znamka: MyDiva
  • Človeški Tip Las: Mongolsko Lase
  • Material: Človeški Lasje
  • Lase Vrsta Razširitev: Tkanje
  • Lahko Permed: Da,
  • Primerna Umirajo Barve: Temnejše Barve Samo

Oznake: 4 barvne snop, gel palčni, mišolovka, človeški lasje bundlls, 72 palca snope, mongolsko knjiga, kinky človekovih ravne lase, , angel milosti lase, real, Človeški Lasje Dolžina.

Pripomočki