STEVEN ADLER HOSPITALIZIRAN

Originalni bobnar skupine Guns n’ Roses Steven Adler, je bil prepeljan v bolnišnico, ko je zabodel sam sebe na njegovem domu v Los Angelesu.

Incident se je zgodil 27 Junija zvečer, policija je povedala da je nekdo poklical na 911 in povedal, da se je nekdo zabodel v trebuh. Stevenov predstavnik je še povedal, da je šlo za nesrečo in ne za poizkus samomora, ter da je rana zgolj površinska, tako da Steven ni v kritičnem stanju.

Niso pa podali še nobene izjave zakaj in kako je prišlo do take nesreče, kot rečeno, poizkus samomora je izključen,zraven ni bila vpletena nobena druga oseba, kar se pa tiče jemanja drog, Adler je že nekaj let čist/trezen tako da naj bi bil tudi ta dejavnik izključen.

Steven Adler 54, – rojstno ime Michael Coletti – sicer ni del nazaj združene skupine Guns n’ Roses v kateri so Axl Rose, Slash ter Duff Mckagan, se je pa nekajkrat pojavil kot specialni gost na njihovi turneji Not in this life time world tour.

”Zdaj je čisto drugačen band, res popolnoma drugačen” dodal je še ” Veste, če me hočejo nazaj, imajo mojo številko,I’m ready to rock!! ” – Steven Adler

Janoš Lampe

Read Previous

Glasbena novost letošnjega festivala Pivo in cvetje Laško bo odmevala z odra Laščan

Read Next

TYLER IN MCCARTNEY SKUPAJ NA ODRU