STEEL PANTHER PRIHAJA Z NOVIMI ALBUMOM

Steel Panther, Ameriški comedy rock band, ki je najbolj znan po svojih smešnih in direktnih besedilih, bo letos 27. septembra izdal nov album z naslovom Heavy Metal Rules. Pred kratkim pa so izdali nov videospot za svežo pesem All I Wanna Do Is Fuck (Myself tonight).

Dve leti je že mimo, odkar so izdali četrti studijski album in od takrat svet nestrpno pričakuje nov materijal oziroma novo poglavje Železnih Panterjev. Album bi moral biti izdan že prej, ampak so Steel Panther po nesreči izbrisali celotno zadevo, tako so bili primorani začeti povsem od začetka.

”Čisto zares, celotna zadeva je izginila” je izjavil vokalist Michael Starr ” Spomnim se useh besedil, ki sem jih pel, ampak moramo posneti vse še enkrat…in se sploh me šalim”

Album Heavy Metal Rules bo nedvomno vreden čakanja, člani banda opisujejo album kot najboljši party album, himna za himno. Prvi singel All I wanna do Is Fuck je pesem o ljubezni do sebe ter o pozitivni osebni samopodobi, je vrsta pesmi, ki si jo zavrtiš ko se spravljaš k sexu z samim sabo ali pa z 17 dekleti zapovrstjo.

Nov singel si poglejte spodaj ( komad se začne na 1:40). Steel Panther pa bo znova na odru 26.septembra v Whisky klubu v Los Angelesu.

Janoš Lampe

Read Previous

KONCERT JAMESA ODPOVEDAN!

Read Next

V kino prihaja koncertni film Roger Waters Us and Them