Spominjamo se! Rockeriada 10/10

Letošnje leto si bomo definitivno zapomnili, kot izgubljeno leto zato se je naša spletna stran odločila spomniti nekatere dogodke ter osebe iz preteklosti. Prišli smo do zadnjega dejanja naše rubrike Spominjamo Se in to je naša Rockeriada zaradi katere je nastala tudi ta spletna stran.

Koncertni dogodek Rockeriada je nastal ob pogovoru 3 fantov v ljubljanskem pubu in prišel je do številke 5. Majhen koncertni dogodek je združil ogromno skupin in ponudil veliko dobrih in odštekanih trenutkov. Rockeriada se je odvijala kar v treh mestih in sicer v Ljubljani, Kranju ter Mariboru. Vsi so nas spoznali.

Pa pojdimo od začetka. Prva Rockeriada se je zgodila 15.11.2014 v ljubljanskem Orto Baru, kjer so nastopile skupine: Banditi, Koala Voice, Prelude ter Mama Rekla, kot gostje dogodka pa so nas obiskali Franci Kek, Omar Naber ter Zlatko. Drugo Rockeriado smo ponovili v “našem” Orto baru, kjer se naša spletna stran počuti, kot doma. Tokrat so nastopile naslenje skupine: Diareja Eksploziv, White Stain in Sausages, kot gostja nas je prišla pozdravit Oriana Girotto.

Naš tretji koncertni dogodek se je zgodil 26.9.2015, tokrat v kranjskem Klubaru, kjer sta nasotopile skupine Hellcats ter Zgrešeni primeri. Četrto Rockeriado smo preselili v mariborski klub Kaos, kjer smo bili prvič internacionalo obarvani in sicer s prijatelji iz Hrvaške. Naše barve so predstavljali: Zgrešeni primeri, The Sticky Licks ter Dream On, Hrvaško pa: Genova band in Media Stres.

Naš za zdaj zadnja Rockeriada pa se je zgodila v rodnem Orto baru v Ljubljani, kjer smo se poslovili v pravem ritmu. Tam smo bili priča koncertnim dogodkom naslednjih skupin: Skalp, The Sticky Licks, Trainbox ter dvojcu Tilen Fortuna in Žan Sedej.

Naša spletna stran vam obljublja, da bomo ustvarili še ogromno koncertnih dogodkov takoj, ko nam država prižge zeleno luč za organizacijo dogodkov kakršne želimo ustvariti. Več o naših spominih si lahko ogledate na naši facebook strani.

Dejan Cvijanović

Read Previous

AC/DC z novim albumom v originalni zasedbi

Read Next

Void Inn – Stay Young