Spominjamo se! Punk Rock Holiday 7/10

Punk Rock Holiday je postal eden najbolj pričakovanih dogodkov v Evropi, za vse, ki so že kdaj okusili festivalsko oazo v množici festivalov.

Kampiranje v senci dreves, mediteranska klima, dve festivalski plažiizjemen program, izjemno sproščena atmosfera, nobene ograje med nastopajočimi in občinstvom in oder na tako imenovani Rajski plaži s pogledom na smaradgno reko Sočo je le delček izjemnosti, ki jih Punk Rock Holiday ponuja.

V preteklih letih je bil festivalski program sestavljen iz najmočnejših mednarodnih imen punk rock glasbe. Na dveh odrih se je lahko slišalo in videlo: NOFX, Bad Religion, Good Riddance, The Toy Dolls, 7 Seconds, Sick of it All, Terror in Deez Nuts, Anti-Flag, MxPx, Boysetfire, Duncan Redmonds, Pipes and Pints, Happy Ol’ McWeasel, The Slackers, Ska-P, The Locos, …

V prekrasni naravi Sotočja, ki je znano tudi po drugih festivalih in naravni lepoti, s katero se težko kosa kakšno drugo festivalsko prizorišče tudi v Evropi, se odvijajo res prave punk rock počitnice, na katerih se uživa v vrhunskih punk rock skupinah.

Foto: Silvy Maatman

Lokacija pa že od nekdaj privablja ljudi s celega sveta, saj je zelo specifična v svojih naravnih lepotah in drugih možnostih, ki jih okolje ponuja.

Vse to naredi Punk Rock Holiday zelo edinstven dogodek, ki ga je treba videti!

Ko je organizator festivala Punk Rock Holiday 2.0 sporočil, da so morali zaradi trenutnih razmer odpovedati letošnjo edicijo festivala in ga prestaviti na naslednje leto je marsikaterega oblil občutek žalosti. Nekateri prav nestrpno čakamo celo leto na teden odklopa in ponovno snidenje s prijatelji.

Dejan Cvijanović

Read Previous

Festival Lent – Spremembe

Read Next

Festival Lent 2020: SPREMEMBE KMŠ oder, 28. 8. in 29. 8.