Ronnie Wood prikazuje Picassov način slik skupine Rolling Stones

Ronnie Wood kitarist skupine Rolling Stones prikazuje njegova najnovejšo umetnino, sliko skupine Rolling Stones v stilu Pabla Picassa.

Tri verzije slik so sedaj naprodaj v omejeni izdaji na njegovi spletni strani http://www.ronniewood.com/ .

»Kličem jih kar The Picasso Stones«, je povedal Wood v njegovi izjavi. »Slike so interpretacija Picassove slike Treh Plesalcev. Z gledanjem originala sem dobil inspiracijo, da izdam svojo različico fantov. Naredil sem par slik in vsaka je malenkost različna od druge.«

Slike so naprodaj – »Abstract Stones 1« cena 1938$, »Abstract Stones 2« in »Abstract stones 3« cena 1285$. Na prodaj pa je tudi par Woodovi interpretacij legendarnih Rollingov iz turneje.

Lansko leto je izjemen glasbenik in umetnik izdal še svojo knjigo, v kateri so njegove risbe iz koncertov skupine Rolling Stones skozi leta turnej. Wood nam je še povedal, da ko pride domov po vajah skupine, se najraje sprosti s čopičem in platnom. Takrat slika prizore iz vaj in na sliko napiše katero skladbo so igrali. Včasih zraven Keitha Richardsa in Micka Jaggerja doda še kakšne smeškote, zato slike postanejo še dodatno zanimive.

Tilen Fortuna

Read Previous

The Rolling Stones bodo izdali Rock and Roll Circus box set

Read Next

Najpogosteje izbrane rokerske pesmi na pogrebih