Razpis za neuveljavljene skupine – Gora Rocka

Špilaš rock in bi s svojim bendom rad nastopil na enem največjih odrov v Sloveniji?

Objavljamo razpis za neuveljavljene skupine, ki se bodo potegovale za nastop na festivalu  Gora Rocka 2020, ki bo potekal 25.6. – 28.6.2020.

NAČIN PRIJAVE IN ROK:

PRIJAVA NAJ VSEBUJE:

  • Ime in kratek opis skupine,
  • Povezave do YouTube videoposnetkov (predvsem LIVE),
  • Fotografija skupine.
  • Telefonsko številko odgovorne osebe

Prijavite se lahko do vključno 22.2.2020. Poznejše prijave ne bodo upoštevane. Prijavijo se lahko skupine ki igrajo rock in vse podzvrsti, ki so se razvile iz rocka (hard rock, punk, metal,  …)
Vse zainteresirane skupine vabimo, da se prijavite na elektronski naslov razpis@gorarocka.si.

POSTOPEK IZBIRE:

V finale napredujejo skupine z največjim številom točk zbranih z dvema neodvisnima in med seboj enakovrednima ocenjevanjema, in sicer:

  • Glas facebook-a (1/2)

Gora Rocka bo na svojem Facebook profilu objavila imena in promocijsko sliko vseh prijavljenih skupin. Tista skupina, ki zbere največ »lajkov« na objavljeni sliki organizatorja, bo dobila največje število točk (odvisno od števila prijav), skupina z najmanj »lajki« pa najmanjše število točk (1 točka). Lajkanje za polfinale bo odprto od 28. februarja, do 15. marca 2020.

  • Komisija organizatorja (1/2)

Strokovna komisija, ki je sestavljena iz predstavnika organizatorja Gora Rocka, ter znana oseba iz slovenske glasbene scene bo med vsemi prijavljenimi skupinami ocenjevala na podlagi poslanega materiala. Skupina z najvišjo oceno bo dobila največje število točk (odvisno od števila prijav), skupina z najnižjo oceno pa najmanjše število točk (1 točka).

Skupine s skupno največ glasovi, se bodo uvrstile na festival Gora Rocka, kjer bodo nastopili na glavnem odru festivala. Prejeli bodo tudi 100 evrov honorarja, ki jih bo organizator predložil na festivalski kartici. Izbrane skupine bodo igrale na ozvočenje in backline organizatorja ter po časovnici, ki jim bo dodeljena.

Organizator bo zmagovalne skupine razglasil do 29. marca 2020.

Več si lahko preberete na uradni spletni strani največjega dobrodelnega festivala pri nas –> https://www.gorarocka.si/.

Dejan Cvijanović

Read Previous

BANDITI – Men je kull

Read Next

5. Dan rock žena!