Punk Rock Holiday uspešno zaključen

Za poslušalce punk zvrsti se je letos pravkar odvil pravi glasbeni festival, ki je zdaj že tradicionalno lociran na območju Tolmina. V devetih letih je Punk Rock Holiday postal eden najbolj pričakovanih dogodkov v Sloveniji za nekatere tudi v Evropi. Festival je zadnja leta že tradicionalno razprodan, kjer na sotočju reke Soče in Tolminke donijo udarni punk ritmi, katerih se jim je težko upreti. Poleg glasbenih dogodkov pa je pravo doživetje festivala že samo kampiranje v senci dreves Triglavskega narodenga parka.

Letošnjo izjemno sestavljen program se je zdaj že tradicionalno odvil brez ograje med nastopajočimi in občinstvom, kjer so tako glasbeniki kot obiskovalci imeli direkten stik med seboj.

Foto: Silvy Maatman

V letošnjem letu je bil festivalski program sestavljen iz raznovrstnih glasbenih skupin, kot so: NOFX, Descendents, Happy Ol’ McWeasel, Pennywise, Bad Religion, Good Riddance, The Toy Dolls, 7 Seconds, Sick of it All, Terror in Deez Nuts, Anti-Flag, MxPx, Boysetfire, Duncan Redmonds, Pipes and Pints, The Slackers, Ska-P, The Locos in še mnogi drugi.

Festival se za leto dni poslavlja in je že napovedal svoj naslednji festival, ki se bo odvil 11.-14.08.2020, in bo praznoval svojo 10. obletnico obstoja. Nekaj foto utrikov iz festivala si lahko ogledate na naši facebook strani, celotno uradno galerijo pa na facebook strani festivala Punk Rock Holiday.

Dejan Cvijanović

Read Previous

Približuje se Rockfest Vodice

Read Next

Soen prihajajo v Kranj!