POZOR! Prihaja Gora Rocka!

Kot zagotovo že veste so bili organizatorji letošnjega festivala Gora Rocka, zaradi razmer v katere nas je pahnil novi koronavirus, primorani festival odpovedati. Ker pa organizatorji čutijo obvezo, da obiskovalcem pripravijo pravo dozo rocka, gre letošnji festival Gora Rocka na splet. Serijo treh oddaj so poimenovali Gora Rocka 2020 – Online.

Oddaje bodo predvajane od 25. do 27. junija., vsak dan ob 20.00, na Facebook profilu Gore Rocka, prirejeno oddajo pa bodo lahko v istem terminu slišali tudi poslušalci Primorskega vala.

V treh virtualnih koncertnih večerih bodo lahko naši oboževalci skupno slišali devet različnih glasbenih skupin. To so skupine Steve’n’Seagulls, Šank Rock, Happy Ol’ McWeasel, Hamo & Tribute 2 Love, Prismojeni profesorji bluesa, Alo!Stari, Ansambl Ikebana, Masharik in HairX.

V oddajah pa se bodo voditeljema v pogovoru pridružili tudi posebni gostje, kot so župan občine Tolmin Uroš Brežan, skupina MI2, predstavnici projekta Botrstvo v Sloveniji in vodja Gore Rocka Jernej Kenda.

Ker pa je bistvo Gore Rocka dobrodelnost tudi letos organizatorji niso pozabili nanjo. Gledalce Gore Rocka Online bodo med oddajami pozivali k zbiranju denarja za projekt Botrstvo v Sloveniji, ki je namenjen izboljšanju kakovosti življenja otrokom in mladostnikom iz družin v stiski.

Do konca meseca junija so še vedno naprodaj ekskluzivne majice Gora Rocka, z nakupom katerih pomagate omiliti posledice odpovedi festivala. Majice lahko naročite na spletni strani, nakupom pa pomagate organizatorjem Gore Rocka, da bo izvedba dobrodelnega festivala v letu 2021 še bolj izpopolnjena. Hkrati pa organizatorji že razmišljajo o Gori Rocka 2021 in zanjo nabirajoo ideje. Več informacij o festivalu pa lahko pričakujete v naslednjih mesecih.

Dejan Cvijanović

Read Previous

PETI INU OBSTATI! Na Trubarjevo domačijo prihaja Benč!

Read Next

Spominjamo se! GORA ROCKA – 1/10