METALCEV LETOS NE BO

Danes so organizatorji največjega festivala pri nas, Metaldays, sprejeli odločitev, da odpovejo letošnji festival. Vlada je 12.3.2020 razglasila epidemijo in tako prepovedala vse množične javne dogodke ter koncerte, vse to bo trajalo do nadaljnjega, zato so se odločili da, zaradi varnosti vseh obiskovalcev ter sodelujočih, festival prestavijo na drugo leto.

Vsi datumi, ter kaj se bo lahko storilo z že kupljenimi vstopnicami, vse to bodo sporočili takoj ko bo mogoče. Prav tako bodo, po dogovorih z skupinami sporočili seznam nastopajočih.

Razočaranje je veliko, saj je bilo v organizacijo, kot vsako leto, vloženega ogromno truda. S tem dogodkom so organizatorji tako psihično kot tudi finančno prizadeti, ta udarec pa bodo čutili seveda tudi ostali, ki so vpleteni v ta dogodek; nastopajoči, poslovni partnerji, prostovoljci ter celotna dolina Soče, saj okoli 12.000 obiskovalcev festivala vsako leto, prinese kar nekaj denarja.

Zgleda da bodo letos metalci počivali, poleg Metaldays so odpovedani namreč tudi Wacken Open Air, Rock Im Park, Nova Rock, Hellfest, Rock Am Ring, ostali bodo verjetno sledili kar po vrsti.

Janoš Lampe

Read Previous

Skupina Mrfy kmalu z novim singlom

Read Next

THE ROLLING STONES Z NOVIM SINGLOM